Lufter de nye basser.

Anne har du ikke taget på???

Anne har du ikke taget på, spurgte min bror mig om!!!! Haha, ehm tak!! Så det eneste jeg har fokus på lige pt. er træning og spise ordentligt. Jeg er dybt fokuseret og elsker at jeg endelig er kommet ind i rytmen igen.
Jeg har været inde i sådan en dum periode med junkfood og ingen træning, og så går det altså stærkt! Jeg kunne jo godt se se og mærke at jeg havde taget på selv, men da min lillebror bekræftede mig i det, så skulle der altså ske noget!!!
Jeg har virkelig taget mig sammen nu, og har ikke rørt sukker eller gluten i over en uge nu! Ja, det går stærkt med at tage på, men heldigvis går det ligeså stærkt for mig at tabe det igen. THANK GOD! Når man kun er 156 høj, så skal der ikke meget til for at ligne en lille prop. Så jeg skal konstant passe på! Det er selvfølglig irriterende, men det bliver jeg nød til.. Efter en uge med træning og sund mad, så er man bare lyn hurtigt inde i rytmen igen. Mere skal der ikke til piger! Jeg ved der er mange piger der skriver til mig, at de har problmer med at tage sig sammen om at komme afsted til træning. Den første uge er hård, men efter der LOVER jeg at det bliver nemmere!!

20140430-110907.jpg

20140430-110924.jpg

20140430-110942.jpg

20140430-111007.jpg

   

6 kommentarer

 • olivia.

  Er du ikke højere? Min søster (11 år) er 158 og en af de lave i hendes klasse! Er kun 162 selv og kender til det at ligne en lille fed prop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg er selv 1.55. Kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad du vejer? Jeg ved, at tallet er ligegyldigt, men jeg har nogenlunde samme silhuet, så er lige lidt nysgerrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har ingen ide om hvad jeg vejer, da jeg ikke har vejet mig i halvanden år, så det kan jeg desværre ikke svare på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en lille fis rent højdemæssigt og misunder nogle gange mine højere veninder for lettere at kunne skjule de der 1-2 kg der hurtigt kommer på hvis man i en periode har levet lidt for godt 😉 men verden er ikke retfærdig og nogle må arbejde hårdere end andre. Jeg synes du er en stor inspiration og nyder at følge med herinde – særligt når du deler ud af kost tips 😀

  Og jeg giver dig ret; 1 uge med strukturerde vaner og så er man tilbage på sporet! Man har det bedre og kroppen føles med det samme sundere, så man får lyst til at fortsætte 🙂

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misunder dig nu lidt over at du kan tage på hurtigt :p er selv 164 cm høj og vejer 53 kg.. Vil gerne tage 3 kg på ca, fordi jeg er for tynd efter min mening, og jeg æder nu godt med mad haha.. Men spiser jeg bare det mindste mindre end jeg plejer, så rasker kiloerne af mig :/
  Skal begynde at løbe, så skal holde meget øje med vægten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jennifer

  please vil du ikke følge mig på min blog gossip girl please er ny nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lufter de nye basser.