Er Kim Kardashians numse ægte??

Jeg ved godt jeg næsten lige har lagt nogle bikini billeder op af Kim Kardashian, men jeg bliver nøøøøød til at gøre det igen. For wow en numse og en krop!!! Jeg er jo godt klar over at hun har en meeeeget stor numse, men det er lige som om den bare ser endnu mere vild ud på de billeder!!!
Der er så mange der tror hun har fået den lavet, men så skulle Kourtney og Khloe jo også have den lavet. Og det kan selvfølgelig også godt være de også har fået den lavet. For hvis i kigger, så har lille bitte Kourtney også en ret stor numse, hun er bare en del mindre end dem. Og khloe har jo nærmest den samme numse som Kim har. Jeg ved jo af gode grunde ikke hvad der er rigtig eller forkert. Men i et af afsnittene af Keeping Up With The Kardashian, der ser man jo Kim får taget røntgenbilleder af sin numse, for at bevise at den er ægte. Og der ser man jo at den er fuldstændig ægte. Jaja, de kan vel snyde i programmet. Men jeg tror nu på at den er ægte! BUM!

article-0-1CE86C3B00000578-667_640x755 article-0-1CE86C3B00000578-773_638x613 article-0-1CE86BA400000578-361_638x426  article-2598978-1CE86C2D00000578-190_638x355 article-2598978-1CE86C2300000578-601_638x544

Her ses beviset på at hendes numse er ægte! Hvad tror i?
158054-kim-kardashian-bottom-x-ray

   

12 kommentarer

 • S

  Hm, jeg ved ikke rigtig hvad jeg tror. I de første sæsoner af kuwtk er hun en del slankere og har en betydeligt mindre numse.. Og jeg synes jeg har set på instagram at hun har brugt et korset efter fødslen for at få en flad mave, så måske er det derfor at numsen og hofterne ser større ud.. Men det er ret vildt at hun har SÅ stor en numse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hvorfor er det altid du blogger om alle andre end dig selv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg syntes det ser skørt ud fordi Kim er så lille. Det passer bare ikke rigtigt sammen, med en stor numse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror den er ægte. Den er blevet større, men jeg tror det er fordi hun har født. Det er jo meget normalt, at man bliver større om hofterne/numsen når man har født. Hun har jo også noget sydlandsk i sig, og der er mange mørke kvinder som har en kæmpe numse. Jeg tror det er en blandnig af gener og at hun har født.

  With Love,
  Sabrina
  http://SabrinaJensen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hvor er skoene fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes vi lige allesammen skal tage et lille bitte øjeblik til at værdsætte at selv Kim K har en lille bitte smule appelsinhud på balderne (man kan se det på det øverste billede) og så danse en lille sejrsdans ved tanken om at man ikke er den eneste og så måske lige give sig selv et lille klap på sin behind, for selv om den er lidt stor/lille/bred…hvad end man måtte have…er den sgu go’ nok ;D ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er ret sikker på, det er numse implanter. Men man ved jo aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c

  røntgenbillederne viser kun at hun ikke har implantater. hun kan sagtens have fået flyttet fedt fra fx maven ned i numsen, uden det ville kunne ses på røntgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kim had lipo on her legs and the doctor moved the fat into her butt. Siger rygtet.
  Det var i følge den amerikanske presse Kim’s husband Damon Thomas, som betalte for hendes første operationer i sin tid.
  I guess one thing is for sure… only she will ever know the truth! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Sådan ser en numse altså ikke ud på et røntgenbillede! Så enten er det implantater, men jeg hælder mest til at det der er noget helt andet end hendes røv…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

This Is 200 Calories!