Sund snack!

God start // grøn te.

Jeg har startet min dag ud med at lave mig en kop varm grøn te. Nu hvor jeg for alvor er gået i gang med at komme i form igen, så skal kosten selvfølgelig også være rigtig. Den sidste uge hvor jeg har levet rigtig sundt og dyrket meget motion, har jeg sørget for at drikke rigtig meget væske. Altså hele tiden drikke noget! Enten en sund juice, the, vand eller cola zero. Jeg drikker selvfølgelig vand hele tiden! Jeg drikker mellem 3 og 4 liter vand om dagen. Men hvis jeg skal hygge mig, og synes jeg fortjener andet end vand og juice, så nupper jeg en cola zero. Det er min måde at forkæle mig slev, selvom det ikke er sundt. Men jeg eeeeeelsker cola zero, haha! Man må godt nogen gange!!! 😉

Fotografi den 29-04-14 kl. 10.24 Fotografi den 29-04-14 kl. 10.24 #2

   

4 kommentarer

 • Pia

  Det er en misforståelse, at det er sundt at drikke så meget væske. Det kan have en direkte skadelig virkning, når kroppen bliver skyllet så meget igennem, og man risikerer at miste livsvigtige vitaminer og mineraler ud af kroppen. Hud og migræne kan forværres på bagrund af dette. Det handler om at ramme en hensigtsmæssig væskebalance, hvor indgift og udgift passer sammen. Typisk er dette 2 til 2,5 liter. Vh. Sygeplejersken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne;) tak for en altid så skøn blog! Ville høre dig om du har et fast træningsprogram og hvis du har, om du kunne fortælle om det her på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej ikke lige pt. Men jeg får snart et af min træner, som jeg evt. kan dele her på bloggen med jer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg har hørt at man kan få nogle grøn te tabletter, der er efter autentisk thailandsk Camellia Sinensis, hvor man får alle fordelene i en til to tabeletter pr dag – skulle give fantastisk energi og mindske evt. betændelses tilstande i kroppen – kender du til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund snack!