Find en fejl!!!

Lovin’ life.

Jeg var i dag inde i byen med Micky og to af hans venner. Micky og jeg vågnede begge op med et smil på vores læber her til morgen. (vores egen lille hemmelighed. Og nej, jeg er ikke gravid, og vi skal ikke giftes) 😉 .. Så jeg havde lyst til at tilbringe min dag sammen med ham. Efter at være kommet hjem fra byen ventede der en masse mails, og de er nu svaret, så nu vil jeg være total overskudsagtig og tage ned og træne!

Outfit: Jakke // MbyM. Sko // Moss copenhagen. Taske // Chanel.

IMG_6092 IMG_6099 IMG_6100 IMG_6103

   

3 kommentarer

 • Herpes dronningen

  Herpes (forkølesessår) kan ikke kureres.. Det kommer tit af stress! Og når man først har det, kan man være en af dehelduge der aldrig får det igen, eller en af dem der får det flere gange om måneden 🙁 og jo… Det smitter HELT vildt! F.eks. Fik jeg selv herpes i underlivet(…..) da min kæreste havde det på læben og jeg så brugte det samme håndklæde som ham 🙁 so watch out…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anne,

  er du interesseret i at sælge den jakke du har på fra mBym? 🙂

  Du er velkommen til at kontakte mig på mailen, hvis du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Maria 🙂

   Nej, det er jeg desværre ikke.

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find en fejl!!!