Sort på sort!

Let’s go back.

Sad lige og kiggede nogle gamle billeder igennem fra da jeg var lille. Jeg synes det er dejligt at se billeder fra da man var lille og tænke tilbage til sin fantastiske barndom. Der er stadig nogle billeder jeg ikke kan kigge på, fordi mine følelser løber af med mig og så kan jeg ikke styre dem og begynder at græde. Det er nok fordi jeg endnu ikke helt er klar til at se på billeder hvor min mor er på. Det er stadig lidt for hårdt. Mon det nogensinde bliver bedre?

Det første billede er min lillebror, far og jeg. Jeg synes det er sådan et dejligt billede! 

IMG_6757

Min gamle hund choko og jeg.
IMG_6765

Min mor og jeg. IMG_6766

Mig og min dejlige veninde julie. Tror det er første skoledag? 
IMG_6792

De skønneste hunde. Mine gamle hunde Choko, Nugga og jeg.
IMG_6769

Kom hjem til dette, da jeg havde vundet børne mgp.
IMG_6774

Aftenen da jeg vandt mgp. Gode minder!
IMG_6760

   

6 kommentarer

 • Hej Anne!

  Jeg ved det er hårdt for dig at se på de billeder af/med din mor, jeg ved self ikk præcist hvordan du har det – men kan sige at min far døde for 16 år siden, på onsdag faktisk. Jeg har meget svært ved at snakke om ham og jeg har mange billeder, som jeg sjælendt kigger på, fordi det stadif er utroligt hårdt for mig. For mig er de nemmere at kigge på, når jeg er helt alene og så lader jeg mig selv græde.. Jeg stopper ikke med at kigge pga at tårerne begynder at trille.. Jeg prøver at “vænne” mig til det..
  Jeg har også gjort det, at jeg har nogle billeder stående fremme af ham, samt jeg har et billede af ham i en medaljon, hvor min mor og søskende er på den anden side..

  Jeg tror aldrig det bliver nemmere.. Men man lærer at gøre det alligevel..

  Kram fra Hejdi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Hej Anne
  Jeg mistede selv min far for 4 år siden og selv den dag i dag synes jeg at det er svært.
  Det bliver bedre med tiden, jeg tror at sorgen altid vil være der, men man lære at leve med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid virkelig hårdt sådan noget 🙁 Man kan hurtigt komme til at ærgre sig over ikke at have nydt sin barndom mere.. Selvom folk sagde det: “nyd det mens du er barn!” Ja ja.. Men det skal man sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Anne.
  Jeg har mistet min mor og far. Elsker og savner dem hver dag.
  Sorgen og savnet er stort. Kæmpe stort.
  Fordi kærligheden har været så stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  En dag vil du smile og blive glad når du ser billederne af hende 🙂 dagen kommer lige pludselig. Sådan var det med mig ihvertfald 🙂
  Husk hende for at hun levede og ikke for at hun er væk nu.. Billeder er de bedste minder man har 🙂 man skal altid tage en masse billeder, man fortryder kan dem man ikke fik taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ddd

  Jeg mistede min far for én måned siden. Jeg synes på en måde, det er rart at se billeder af ham. Det gør fandens ondt, helt inde i hjertet, men det hjælper, at tænke på, hvor dejlig han er. Jeg glæder mig til den dag jeg begynder at få det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort på sort!