Overskuds agtig!

Resultater med træningen!

Efter ja, hvad… 2-3 ugers træning er jeg så småt ved at kunne se resultater, hvilket gør at jeg bare endnu mere har lyst til at forsætte. Det er vildt at der skal så lidt til for at man ser resultater. Den rette kost og selvfølgelig motion hverdag! Jeg ved der er mange der spørger hvad jeg spiser, og det eneste jeg kan sige er at jeg bruger min sunde fornuft, hvilket er noget vi jo alle sammen ved hvad er. Masser af grønsager og selvfølgelig ingen sukker og hvide ting i form af ris, pasta osv. Jeg har spist utrolig mange grønsager og nogle dage har jeg slet ikke rørt kød. Jeg drikker altid en proteinshake light efter træning, da det bare har en rigtig god effekt på min krop. Det jeg gør med mad og træning virker for mig, men om det vil virke på andre, kan jeg jo af gode grunde ikke sige noget om. I bund og grund handler det om at bruge sin sunde fornuft, og mærke efter hvad ens krop siger. Der er så mange der har forskellige meninger om hvad der er rigtigt og forkert, men jeg synes man selv skal mærke efter og eksperimentere hvad der virker for lige netop dig! Det skal lige siges at Micky og jeg har cheat day en dag om ugen, hvor vi må spise hvad vi vil, hvilket jeg klart kan anbefale at man gør. Det gør lige at man glæder sig lidt mere til det usunde 😉

UNDSKYLD rodet i baggrunden!!! Som i kan se er vi stadig ikke faldet helt på plads i lejligheden endnu, så der roder lidt.

IMG_7459

   

4 kommentarer

 • Katrin

  hvordan definerer du cheat day? vil det sige en cheat meal for dig? eller går du all in med fast food, slik, rundstykker til morgenmand etc – altså sådan at alle måltider er ‘cheat’ måltider? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Normalt går jeg ALL IN ja! 😀 Men lige netop i dag (holder cheat dag i dag) der har jeg kun lige spist usundt til eftermiddag og til aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig i, at mange har meninger om, hvad der er rigtigt og forkert – men som du siger, så er man nødt til at prøve sig frem ift. hvad der virker for en selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Henblik bare hører hvis du kun spiser grønsager hele sagen for du så overhoved nogle kallorier og fedt? Skal man ik have lidt af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskuds agtig!