Let's go back.

Rørt tatar.

For et års tid siden var jeg på en restaurant med nogle veninder hvor min veninde Sofie fik rørt tatar. På det tidspunkt synes jeg det var det mest mærkelige at spise, og forstod absolut ikke hvorfor hun kunne lide det og overhovedet spise det!!! (det skal lige siges at jeg jo ikke havde smagt det) Hun sagde så at jeg blev nød til at smage det før jeg kunne sige noget som helst negativt om det. Det gik jeg med til, og har elsket det siden! Når jeg er på restaurant Ravage skal jeg altid have det. Det er simpelthen så lækkert og kan klart anbefales til dem som ikke har smagt det, og tænker det samme som jeg gjorde i starten.

TYPEN DER ELSKER MAD, haha!

IMG_8134 IMG_8132 IMG_8133

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's go back.