Dagens outfit.

Jeg har taget min nye lækre sag på i dagens anledning. Jeg skal til Køge med Micky, hans bror og kæreste for at besøge deres morfar og hans kone. Tror vi skal spille golf, hvilket er noget jeg absolut ikke kan finde ud af.. Tror faktisk aldrig jeg har prøvet det? Men kan KUN forstille mig at jeg er en idiot til det, haha. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.. Håber bare vejret er med os.

Kjolen er fra en butik der ligger på Østerbro som hedder Kjærulff. Østerbrogade nr. 66 🙂

IMG_8215 IMG_8233 IMG_8221 IMG_8228

Med alt det tøj jeg efterhånden har købt, prøvet og smidt ud, burde jeg næsten åbne en lille butik, der solgte noget af alt flotte tøj.

Det kræver dog hårdt arbejde og mange timers research for at åbne en lille butik og starte at sælge alt mit tøj. Jeg kigger lidt på Butikker til leje omkring dig og forsøger at finde det helt rigtige sted at starte med en lille shop.

Det kræver en masse overskud, men ideen er hermed givet videre så det gælder bare om at komme i gang. Der findes utallige muligheder for at finde butikker til leje omkring dig, så nu gælder det om at være kreativ.

Der findes så mange tøj butikker, og så mange forskellige slags brands, så nu gælder det om at arbejde hårdt på at nedsætte en målgruppe, som er interesseret i netop dette brand som jeg vil sælge fra min lille butik.

Jeg forsøger at starte en butik som er en niche og som skiller sig ud fra alle de andre butikker som der findes på markedet. Jeg tror på at man får flere kunder, hvis man har et unikt produkt samt et fantastisk kundeservice. Pris og kvalitet skal selvfølgelig hænge sammen.

Det skal ikke være discount butik, men det skal heller ikke være i den dyre ende. Målgruppen vil nok primært være unge piger i alderen 17 – 27, så det gælder om at finde en fornuftig pris så alle piger i denne aldersgruppe har en mulighed for at få fingrene i vores fantastiske produkter.

Vi vil gerne komme med nogle gode outfit, og så påtænker vi at få nogle unge kendte piger til at reklamere for os, således at vores målgruppe, kan sætte sig ind i vores modellers hverdag. Udover en fysisk butik, kunne det bestemt også være muligt at åbne en netbutik, således at vores målgruppe kan se vores udvalg online, og shoppe direkte fra nettet. Hvis de er har nogle spørgsmål, kan de selvfølgelig sende os en besked på Facebook eller en e-mail.

En anden mulighed for vores målgruppe, vil være at tjekke vores udvalg online, og derefter komme ind i butikken og prøve vores produkter, for at finde ud af om det er noget for dem. En unik mulighed for at lave research online, og derefter komme i den fysiske butik og fyre løs med alle de spørgsmål vores kunder må have. Hvad tænker I om det? Lyder det som en god forretningsmodel at have en fysisk butik sammen med en internet webshop, hvor man kan hente en masse inspiration?

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I wish!!!