Frugt himlen!

Hjemmebagte boller.

Tidligere i dag lavede jeg hjemmebagte boller. Jeg er den dovne type og derfor laver aldrig boller eller andet bagning fordi jeg ikke gider at have gang i 1000 ting og vente i 100 år før det er færdigt. Så denne gang ville jeg prøve at lave noget som ikke skulle tage så lang tid. Jeg prøvede mig egentlig bare frem og lavede det jeg havde i skabet og køleskabet. Og det blev egentlig rigtig godt! Jeg er lidt stolt af mig selv, da jeg virkelig ikke er god til at lave mad.

Jeg glemte at skrive ned hvad jeg brugte, men nogenlunde sådan her.
Du skal bruge: 4 æg. 50 g. gær. 2 dl rismælk. 4 dl mandelmel. 2 spsk Husk. 2 tsk bagepulver. LIDT salt. 

Du putter faktisk bare det hele ned i en skål og blander det sammen så det bliver en stor klistret masse. Tag et enkelt æg i en andel lille skål og rør det rundt, og smør lidt æg på den ene hånd så du kan vende bollerne ved hjælp af en ske og din hånd. (Giver det mening???) 
Når du har lagt alle bollerne ud på en bageplade så smøger du dem med lidt æg. Og ca. 15 minutter efter i en ovn på 200 grader så er bollerne færdige.. DET ER DA NEMT!!! 😀

IMG_8378 IMG_8379

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugt himlen!