Lange vipper!

Jeg er blevet målt!

Igår blev jeg målt om mine lær, hofter, mave osv af mine træner Cecilie Lind så vi kan se hvad der kommer til at ske med min krop de næste par måneder. Jeg har ikke som sådan et mål med det hele. Kun at føle mig tilpas i min egen krop og blive mere tonede at se på. Jeg skal have styr på min kost, og hele tiden have noget klar, så det ikke ender ud i et eller andet hurtigt og usundt.

IMG_8763 IMG_8768 IMG_8773

   

2 kommentarer

 • Hvordan kan det være at du begynder på dette tidspunkt? For mange ville man nok gerne have ramt formen allerede nu, meget at se til tidligere på året? 🙂
  Men credits for den tilgang i har valgt, og rigtig god måde at måle fremgangen, istedet for blot at tage udgangspunkt i ens vægt, som mange fejlagtigt gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super sejt at du er i gang igen! Og hvor er det cool at Cecilie er din træner, den kvinde er simpelthen så mega motiverende og sej! 😀
  Det bliver fedt at læse med!

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange vipper!