Vinderen er....

Kjøbenhavn!!!

Igår var jeg henne og spise på restaurant Kjøbenhavn som ligger i Dronningens Tværgade. Jeg inviterede min gode veninde Jytte med derhen, da vi skulle holde et møde om et hemmeligt projekt vi har gang i. Kan ikke sige så meget da det er helt nyt. Men det er simpelthen så spændende og vi sad begge to med sommerfugle i maven, da vi snakkede om det. Nu skal vi mødes på onsdag igen, og lave en plan for det hele. AAAHHH! En af mine drømme går forhåbentlig i opfyldelse og sammen med Jytte bliver det en af de støreste og bedste ting i mit liv.. Så spændende!!

Kjøbenhavn var det helt rigtige sted at holde møde. Det er et lille hyggeligt og intimt sted. Under forretten og hovedretten sad vi indenfor, men vi besluttede os for at gå udenfor og spise desserten. Vi sad under varme lamper, så det var slet ikke koldt. Det var så hyggeligt!
Lækker mad som altid.. Jeg var dog lidt skuffet over de ikke havde min yndlings dessert længere. I ved den med oreos.. Årh, hvor er det bare verdens bedste dessert! Men mums, hvor var maden bare god! Jeg kan VARMT anbefale at i tager derhen. Og evt. gør som os, med at spise desserten udenfor med et glas vin.

IMG_8993 IMG_8986 IMG_8991 IMG_9003 IMG_8994 IMG_8996

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er....