Konkurrence tid!!!

Lange vipper!

Kan i huske jeg lavede dette indlæg for et lille stykke tid siden? Indlægget var om at få længere og fyldigere vipper, hvilket er et spørgsmål jeg dagligt bliver stillet. Jeg bliver spurgt om hvilken mascara jeg bruger og om jeg gør noget særligt for mine vipper. Og min hemmelighed er en serum som jeg bruger til mine vipper om aftenen inden jeg skal i seng, når jeg har fjernet min make-up. Jeg bruger den den dog ikke hverdag.. Jeg bruger den ca. hverdag i 2-3 måneders tid og så stopper jeg en måneds tid med at bruge det, så mine vipper også kan få lidt ro. Alt med måde jo! Jeg anbefaler at man også får farvet sine vipper mørkere, så kan man VIRKELIG se hvilken genial effekt sådan en serum har!

I kan finde den samme serum som jeg bruger lige HERINDE til kun 169 kr!!!

IMG_8742

Når jeg skal i byen eller andet, der kræver lidt ekstra make-up så kan man virkelig se hvor stor effekt eyelash serum har! Selvfølgelig giver mascara længere vipper i sig selv, men det er jo nærmest det dobbelte efter nogle måneder med brug af eyelash serum. Jeg bruger også lidt til de nederste vipper, hvilket jeg synes er ret tydelig at se hvor lange de er blevet!

IMG_8579

   

12 kommentarer

 • Sofie

  Hvad bruger du til at farve dine øjenbryn med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad tegner du dine øjenbryn op med? De ser mørkere ud nu, end de gjorde, da du brugte TriBrow fra MakeUpStore… Og det er smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Linket virker ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hej Anne 🙂
  Jeg har selv lange vipper, som jeg er meget glad for. Du siger det giver god effekt og farve dem og dertil vil jeg spørge om du har problemer med at de falder af pga farvningen af vipper? Eller de ikke tager skade af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så smart 🙂
  Jeg må altså snart have skaffet mig sådan en!
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg har brugt både Timore og den noget dyrere M2 til vipperne. Helt fantastisk effekt efter dgl. brug i ca 2 mdr. Som du, AG, bliver mine vipper enormt lange med mascara(forlængende), så lange , at jeg må sætte mine briller ned på næsen, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Troede du brugte vippeextensions?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Skulle lige til at skrive det samme…
   Men Anne får vel nok et vist beløb for at reklamere for den slags produkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  hej Du har under relaterede indlæg skrevet ; Sådan ser mine vipper ud, det vil sige du ikke har fået lavet extension siden ?? for så er det godt nok en god reklame !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chriatina

  Hej Anne!
  Er Shiny.dk til at stole på? hvor tit har du købt fra deres hjemmeside? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence tid!!!