Flot hud!

På med det lange hår!

Som flere af jer ved er jeg i gang med en proces om at få mit hår til at blive langt, tykt og sundt igen. DER VAR EN GANG hvor jeg havde laaaaaangt naturligt hår uden extensions, men det synes jeg lige pludselig skulle klippes af, og lyn hurtigt fortrød jeg det, så jeg fik extensions i. De to første billeder i kan se nedenfor var da jeg var yngre og havde mit lange naturlige hår. SUK! Men så er det jo rimelig heldigt at der findes clips extensions. Jeg bruger ikke extensions til hverdag, men kun når jeg skal noget, fx. lave noget med tv, fødselsdagsfester osv. Jeg har nu fået noget fantastisk smukt hår hjem fra Rapunzelofsweden.dk som er virkelig lækker kvalitet og som selvfølgelig er ægte hår. Det er virkelig lækkert, og nemt at bruge. Jeg ved der er mange piger der sidder derude og er ved at være færdige med skolen, og så venter der jo en masse hyggelige sommerfester, som man jo bliver nød til at være lækker til! 😉 Der findes alle mulige forskellige farve clips extensions inde på deres hjemmeside som vil passe til dig. Du kan også få det i forskellige længder. Jeg vælger altid det længste hår (50 cm) da jeg næsten altid krøller mit hår og på den måde krymper det i længden. Og så kan man altid klippe lidt i det, hvis spidserne begynder at blive lidt tørre eller man synes det er for langt. Du kan finde din farve extensions HERINDE.
Der var en gang jeg var lille og havde langt hår! En gang….507203-den-store-familiefest--

0
Det er okay at snyde lidt en gang imellem 😉 Jeg elsker langt hår, og synes det gør så meget ved en. Jeg er ikke så meget en smykke pige, eller typen der tager en vild farve på læberne, så mit accessories er mit hår! Jeg har også bestilt en “hestehale” hjem. Så når jeg har mit hår i en hestehale, så ser det ikke så fesent ud.
I aften skal jeg til en fødselsdags fest i Århus ved en af mine bedste veninder siden folkeskolen. Fx. nu har jeg brugt clips extensions, for at få noget længde og fylde i mit hår.

IMG_8446 IMG_8453 IMG_8455 IMG_8472

Dette indlæg er sponsoreret.

   

11 kommentarer

 • jule a

  Hvor er din smukke kjole fra?
  Og hvor meget hår har du i på billedet?

  Tak for en fantastisk blog som jeg er fast læser af i øvrigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hold nu op hvor ser du smuk ud Anne. Du har bare hele pakken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er din flotte kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa Vlausen

  Du ser godt ud Anne ! Hvor er kjolen fra ?? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anne.
  SÅ flot hår. Hvor meget hår har du i? Kan du nøjes med en pakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej;-). Hvilken farvekode på håret har du valgt til dit hår;-)?.
  Super flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej;-). Hvilken farvekode har du valgt til dine extentions??
  Det er super flot!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • berfin

  Hej anne,ville bare sige at jeg kan huske jeg var vild med dig dengang du vandt mgp i 2003. Og jeg var nød til at eje dit album (hvilket jeg stadig gør idag;-)), også at se hvor voksen du er blevet med din fantastiske blog. det er bare utroligt at jeg har fulgt dig i 11 år nu og at se din udvikling fra den gang 🙂 Lang historie kort, du er blevet en smuk kvinde som jeg har set op til i længst tid ud af alle de mennesker jeg ser op til 🙂 keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Du har det fineste hår 🙂 Hvilken farve bestiller du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker clip on extensions, det er så smart!
  Og jeg må lige sige,
  hold nu op du bærer den kjole flot!!
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne Sofie

  Hvordan rammer man sin fave??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot hud!