WORK!

Sporty!

Det første jeg gjorde imorges var at tage træningstøj på, så jeg var klar til at gå ud af døren lige så snart UPS manden kom. Jeg har nemlig siddet og ventede på der skulle komme en pakke til mig. Nu er klokken blevet så mange, at jeg bliver nød til at tage hjem til svigermor og vaske tøj, derefter tage ned og træne og så hen til svigermor og spise aftensmad og lækker dessert. I’m out!

IMG_9041 IMG_9042 IMG_9052

   

2 kommentarer

 • Heidi

  vaske tøj hos svigermor ? får du stadig vasket dit tøj ? 🙂 nuttet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Yes 🙂 Vi har ikke fået vaskemaskine endnu, så det bliver ved sviger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORK!