Sommer pige.

Få længere og fyldigere vipper!

Tmore Eyelash Serum  er min lille hemmelighed! Jeg får tit henvendelser fra piger der spørger til hvilken mascara jeg bruger, siden jeg kan få så lange vipper. Men det er jo ikke mascaraens skyld.. Det er seriøst denne her serum! Selvfølgelig gør en god mascara også meget, men det er ikke grunden til mine vipper er så lange. Det bedste ved det hele er at jeg allerede kan se resultat efter et par uger!!! OG OG OG så fik jeg farvet mine vipper mørke for et par dagen siden, så jeg behøver ikke en gang at have mascara på fordi det ligner det allerede der er ved at mine vipper er blevet så lange og så er de mørke. Jo mindre jeg kan lave ved mig selv om morgenen jo bedre, haha!

Jeg bruger den hverdag efter jeg har fjernet mit make-up. Det er vigtigt at fjerne make-up inden. Det eneste man skal gøre er sådan set bare at lægge den på, som man ligger flydende eyeliner. Og nogle uger efter har du længere og fyldigere vipper. Det er genialt!
Til jer der ikke har prøvet det, så bliver i nød til det. Lige nu kan du 50% rabat på det HERINDE. 

                             tmore-eyelash-serum-4-ml-big_1024x1024-1

1660512_10151953502934001_733538403_n

 

   

10 kommentarer

 • Sara

  ifølge trustpilot har de fået meget blandede respons. Nogle som er meget glade (måske lidt for glade) og nogle som er MEGET utilfredse.

  Så mit spørgsmål er, om du vil anbefale hjemmesiden alligevel ?
  Synes det virker lidt sketchy ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Okay, jeg prøver igen- Mit førte indlæg vises ikke.

  Hej Anne,
  jeg har lige været inde på trustpilot, og der er altså en par ret dårlige anmeldelser af hjemmesiden. Det virker lidt sketchy..
  Så jeg ville høre om mener man kan stole fuldt ud på siden?

  mvh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anne

  Vil bare lige høre hvordan denne serum både kan være vildt god og så billig? Alle andre serummer koster over 1000 kr. Forstår det ikke lige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  BRUG IKKE http://www.shiny.dk!!
  Blev snydt godt og grundigt, da jeg skulle købe neon neglelak!!
  De gav mig det forkerte produkt og nægtede at betale tilbage!!! Kunne slet ikke komme i kontakt med dem eller noget, da de ikke svarer på mails eller opringninger!
  Deres positive anmeldelser på trustpilot er lavet af dem selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Hej jeg har selv købt produktet til min kæreste, og faldt også over trustpilot! Så jeg skrev ind til shiny.dk. De fortalte mig at der var kommet nye ejere til shiny.dk som overtog i februar! hvilket også er der de dårlige anmeldelser holder op!
  jeg har bestilt dem! siden er 100 % sikker, de benytter også NETS til betaling..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Anne
  Vil også sige, at det nok er godt at passe på, hvem du laver forretning med.
  Det kan jo hurtigt gå ud over dit eget ry, hvis du samarbejder7anbefaler folk, som evt svindler.

  Jeg har også tjekket trustpilot, og finder også firmaet meget suspekt.
  De fleste gode anmeldelser, lyder for gode til at være sande. Formuleret på meget samme måde, og størstedelen er mænd, og næsten alle kommer fra det samme lille område i Jylland.

  Lige her, tror jeg desværre mere på de dårlige anmeldelser.

  Tror det er en god ide, du evt lige tjekker igen.

  Mv og rigtig god dag og tak for en ellers super god blog.

  Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Anne, har du ikke eyelashes på, på dette billede? Det har du da før skrevet, at du benyttede dig af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Anne.
  Jeg bestilte denne serum i lørdags via dit link, jeg har dog ikke modtaget en kvittering endnu, er siden mon troværdig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anne

  Jeg bestilte serumen for 4 dage siden, og har fået order bekæftigelse, men intet produkt endnu.
  Har læst mange dårlige anmeldelser efterfølgende, og er derfor blevet i tvivl om jeg overhovedet kommer til at modtage et produkt. Jeg vil ligesom de andre kommentere på, hvor vigtigt det er, at overveje hvem man samarbejder med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har selvfølgelig undersøgt tingene og spurgt shiny.dk om hvorfor de har fået så mange dårlige anmeldelser. Det skyldes den tidligere ejer, som intet har med dem at gøre! Hvis man kigger på trustpilot, kan man se de dårlige anmeldelser stopper i start februar, hvilket var der de overtog forretningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer pige.