Nyt til hjemmet!

Vinderen er….

Jeg lavede en konkurrence for en lille uges tid siden om at man kunne vinde et gavekort på 1000 kr. til Marthonis hjemmeside. Indlægget kan du finde HER.  Jeg har nu fundet en heldig vinder! VINDEREN ER: MILLE BIRK. Stort tillykke Mille! Du vil blive kontaktet på din mail adresse.

Jeg fandt lige denne lækre jumpsuit inde på deres hjemmeside, og ville liiiige vise jer den. Er den ikke bare skøn og sommer agtig?? Jeg synes den minder så meget om det mærke der hedder Missoni. Dyrt, men lækkert mærke! PS…. DEN ER PÅ UDSALG PÅ DERES HJEMMESIDE! Hjemmesiden finder du HER.

marc-lauge-heldragter-marc-lauge-jumpsuit-MLC2141 marc-lauge-heldragter-marc-lauge-jumpsuit-MLC2141-2 marc-lauge-heldragter-marc-lauge-jumpsuit-MLC2141-3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til hjemmet!