Kjøbenhavn!!!

Work it!

Selvom man måske ikke skulle tro det, så er jeg utrolig dårlig til at huske at tage billeder af det jeg laver. Hvis jeg er ude at spise, nede og træne, lave aftensmad osv. Og nogle gange synes jeg faktisk også det er lidt pinligt at stå og tage billeder af noget eller mig selv i offentligheden. Måske lidt dumt når jeg nu har valgt at være blogger, haha. MEN så er det jo dejligt man har en dejlig veninde, der tager billeder af mig når jeg ikke ved det. Så slipper jeg for at blive pinlig berørt og for at blive sur på mig selv over jeg glemte at tage billeder når jeg kommer hjem fra et eller andet. DEJLIGT!

IMG_9002 IMG_9001

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjøbenhavn!!!