Work it!

Yndlings øjenskygge.

Jeg har ikke haft øjenskygge på i jeg ved ikke hvor lang tid, så igår tænkte jeg det var på tide. Jeg havde helt glemt at jeg havde min yndlings øjenskygge fra Elf. Jeg er jo helt vild med bronzing looket, så derfor forelskede jeg mig i denne øjenskygge for et års tiden siden. Det er faktisk den eneste øjenskygge jeg ejer!
Jeg tog den på fra morgenstunden af, og den sad lige så perfekt om aftenen da jeg kom hjem, som da jeg lige havde taget den på. FEDT! Jeg sad inde i stuen med et lille spejl og lagde den på mine øjenlåg, så det var først da jeg kom ud på badeværelset jeg opdagede hvor meget den fremhævede min øjenfarve på en helt utrolig flot måde! Tænk at jeg kan glemme denne lille lækre ting, når den kan gøre så meget godt for mig, haha 😉

IMG_8977 IMG_8979 IMG_9026 IMG_8974

   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work it!