Til træningen!

Drømme bilen!

Jeg har altid drømt om en stor range rover, men efter at have set denne her bil som Kourtney Kardashian sidder i, har jeg nu fået mig en ny drømme bil!!! Men det ville selvfølgelig ikke gøre mig noget, hvis jeg på magisk vis PLUDSELIG fik en range rover.. 😉 Jeg er faktisk slet ikke til små sportsbiler. Jeg skal have en STOR bil!

10525888_10152231769106190_5326480565912291583_n

sponsoreret-indlaeg

Tænk at sætte sig ind i sådan en fantastisk bil! Jeg skulle i hvert fald have en forsikring af køretøj – inden jeg turde sætte mig ind i den, eller lade andre gør det i min. Jeg skulle helt sikkert arbejde i 5 år, og uden at bruge en eneste krone, for at have råd til denne fantastiske bil.

Hvis dette nogensinde blev min bil, så tror jeg alligevel at jeg ville være lidt den kedelige type, og være påpasselig altid. Jeg ville blive så ked af det, hvis min bil blev ridset, eller hvis der skete et eller andet med lakken.

Ingen tvivl om at pengepungen ville kalde med det samme, men jeg ville blive oprigtigt ked af det.

Faktisk tror jeg at man vil være så meget mere påpasselig hvis man har en ny bil, end hvis man havde en gammel bil. Men i dag handler det jo i høj grad også om opmærksomhed, og det får man helt sikkert mere af hvis man kommer i en ny BMW, end hvis man kommer i en gammel Ford fra 1991.

Når man skal ud og finde den helt rigtige bil, så er det bare ikke altid, at man selv lige sidder med alle pengene i lommen. Biler er ikke billige og hvis man er til en rigtig stor lækker bil, så kommer det slet ikke til at være i nærheden af en pris, som man går rundt med i lommerne. Derfor er det en rigtig god idé, hvis man benytter sig af et expresslån. Så kan man være sikker på, at man får pengene til den bil, som man gerne vil have. Så handler det ikke længere om, at man skal gå på kompromis med det, som man rigtig gerne vil have.

Man vælger lige præcis den bil, som man ønsker at få. Når man så køber en stor og pæn ny bil, så skal man ikke bare sætte sig ud og køre i den. Det er meget vigtigt, at man også får den forsikret på forskellige måder. Man kan enten forsikre den normalt eller vælge at få en hel del forskellige, så man er sikker, hvis der skulle ske noget. Det er selvfølgelig ikke en helt billig omgang, men hvis man har mulighed for at låne pengene til det, så er det ikke så frygteligt i sidste ende.

Men jeg tænker altid forhåbentlig sker der ikke noget – Men man kan altså hurtigt få en stor knude i maven. Forsikring af dit køretøj er en vigtig del hvis man har en af de nyere biler. Hvem ville køre rundt i en super lækker BMW, som har kostet kassen, uden at have den forsikret, hvis uheldet skulle være ude?

For selvom jeg er en god ”Driver”, så kan man jo aldrig vide sig sikker på om alle andre trafikanter også har taget deres kørekort præcis som jeg har gjort det, og om de nu er i stand til at køre bil.

Vi tænker alle at det er super vigtigt at have forsikret dig køretøj. Hvad tænker du?

Hvis du købte en ny BMW – Ville du forsikre den normalt eller ”overforsikre” den med fx Ansvar, Delkasko, Kasko, Kasko plus eller bil super eller hvad alle de nye smarte forsikringer nu hedder.

Der er mange muligheder, og det gælder om at finde at få sit køretøj forsikret med de rette vilkår. Igen kommer det an på hvilket mærke man har, hvilken model man ejer samt hvor gammel ens bil er.

Lad os høre din mening – Hvad tænker du om forsikring af dit køretøj? Hvad hvis man har flere biler, skal man så overforsikre alle bilerne, overforsikre den dyreste bil man ejer eller bare have de lovpligtige forsikringer?

 

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til træningen!