Min krop nu..

Er det forkert?

Jeg får rigtig mange negative kommentarer (heldigvis også mange gode) på min facebook ang det billede jeg lagde ud på facebook og bloggen hvor jeg skrev at jeg ikke var helt tilfreds med min krop. Der var mange der skrev at jeg burde være et bedre forbillede og hvis jeg ikke kunne være tilfreds med min krop hvem kunne så.?? Lad mig give dig svaret.. Jeg ville, ligesom alle jer andre, ønske at jeg var 100% tilfreds med min krop!!! Hvem ville ikke det?? Jeg ville ønske at jeg kunne være verdens bedste forbillede og stå frem og sige “sådan ser jeg ud, og det er jeg glad for”.. Men når det ikke er sådan jeg føler, er det så sådan jeg skal gøre?? Nej! Jeg syntes der er meget større værdi i at fortælle at jeg har det på helt samme måde som 99% af kvinderne her i landet! Pointen ligger i at man altid syntes græsset er grønnere på den anden side.. Er det forkert? Ja! Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at prøve at accepterer den jeg er og hvordan jeg ser ud, men jeg er der ikke helt endnu..

   

31 kommentarer

 • Anonym

  Jeg må indrømme, jeg blev ret chokeret over nogle af de kommentarer på din facebook ang. dit sidste indlæg – troede ellers, jeg havde set det meste. Siden hvornår er det blevet okay at nedgøre, at en person ikke er 100% tilfreds med sig selv, bare fordi vedkommende ikke er overvægtig? (For som mange har skrevet, er du jo tydeligvis ikke overvægtig, og det er efter min opfattelse heller ikke det, du hentyder til i indlægget). Havde det været en overvægtig person, der havde lavet indlægget, havde det været ene støttende og opmuntrende kommentarer – måske bortset fra et par fjolser, der ikke er vokset op endnu. Min pointe: Må man ikke være utilfreds med sin krop (eller måske bare mindre tilfreds med nogle dele end andre), fordi man er tynd eller normalvægtig? Jeg ved, jeg selv er det. Og jeg tror altid, det vil være sådan. Men det er da ikke ensbetydende med, at jeg er klar til at sulte mig eller opfordrer andre til det, hvilket jeg heller ikke synes, du gør, Anne. Så nej, jeg mener bestemt ikke, dit indlæg er forkert. Jeg opfatter det mere som et budskab om, at ingen er perfekte – og det er et meget vigtigt budskab 🙂 God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anne.
  Jeg synes, at det var så skønt at læse, at du er ligesom størstedelen af danmarks befolkning! Jeg tror aldrig, at man bliver helt tilfreds med sin krop, der vil altid være noget, som man vil ønske, der var anderledes. Og jeg tager hatten af for at du går imod strømmen og viser din krop, som den er, fremfor kun at vise den frem, når du har trænet den – at mange nok vil ønske, de havde en krop som din, er noget andet. Sagens kerne er jo, som du også skriver, at du gerne vil vise, at selvom man er kendt, er man stadig et menneske med følelser og ting, som man gerne vil ændre.
  Jeg elsker din ærlighed – hold endelig fast i den! Der vil altid være nogle der siger b, når du siger a. Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg skal være ærlig, så syntes jeg det kommer til at virke lidt dobbeltmoralsk, da du den anden dag skrev det indlæg om det med kvinde der blev kaldt for plus size og det syntes DU var forkert, for det var hun overhovedet ikke. Så det kommer i hvertfald, efter min mening, til at fremstå dobbeltmoralsk og meget forvirrende..?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimmie

   Der er altså en stor forskel på at mene at man er direkte overvægtig eller være utilfreds med en del af sin krop! Jeg tager hatten af hvis du elsker din krop 100 %, men stort set alle andre kvinder har det ikke sådan. Bare fordi at man synes mindre eller ikke kan li en del af sin krop, som andre ikke kan se der er noget galt i, ændrer ikke ens følelser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neel

  Det er nok fordi din krop stadig er rigtig pæn og det er bagateller du er utilfreds med. Det virker en del overfladisk og som om du er lidt for besat af dit udseende. Desuden giver det også dine læsere et knæk på selværden, når de fleste nok vejer lidt mere end dig og ikke er så veltrænet. Det gjorde det i hvert fald på mig selv. Men det er jo din blog og du skal jo bare gøre hvad du har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Et knæk på selvtilliden?

   Hvis de fleste vejer lidt mere og ikke er så veltrænet, så er det formentlig fordi de spiser mere, anderledes eller ikke træner i samme omfang? Så er det vel ikke så underligt de ikke har samme krop?

   Der findes SÅ mange usikre danske kvinder, som opfører sig sådan såfremt de ikke har samme krop som pågældende person.

   TAG JER NU SAMMEN! Gør noget ved det eller lad’ være med at tude!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Anne er naturligt slankere end mange kvinder, og hun kæmper hårdt for sin krop ja. Men der er mange som nok skulle kæmpe hårdere for det, fordi deres krop er bygget anderledes.

   Din kommentar irriterer mig faktisk rigtig meget, da det ikke altid bare lige handler om at ændre sin kost og træne mere. Nogle kvinder er ikke bygget på samme måde, og nogle, fx jeg selv, vil nok aldrig komme til at se ud som Anne. Der er intet galt i dette, men det irriterer mig, når du siger, at man “skal gøre noget ved det, eller lad vær’ med at tude”. Come on!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes at det er dybt forkert at lade en overskrift gå på, “at du egentlig gerne lige vil vide om du er den eneste pige der er utilfreds med sin krop”?! Øhm. Hvad fanden tror du egenligt selv? På facebook og instagram er det jo nærmest blevet normen at man skal flashe sin sixpack og sit lchf måltid. Så hvordan kan du være så naiv at tro, at folk ikke vil blive sure eller føle sig trådt på over dit indlæg? Det gjorde mig virkelig gal, da du udemærket godt kender svaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære Anne
  Du ser skide godt ud! Men som mange andre har skrevet vil vi kvinder aldrig blive helt tilfredse.. Sådan er det bare, men fedt at du tør dele det med hele verdenen og rent faktisk gøre noget ved det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Anne!
  Jeg synes overhovedet ikke det var forkert at lægge det indlæg op! Hvert indlæg du skriver henvender sig til nogle bestemte målgrupper, og med dette indlæg kan jeg, som

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Anne
  Normalt plejer jeg at være passiv når jeg læser din blog, men kunne ikke bare gå væk fra dette opslag uden at ligge en kommentar til dig.
  Synes det er så uforskammet at folk ikke bare kan holde deres mund. Du har snakket så meget om du gerne ville gøre bloggen mere personlig og synes personligt et indlæg som “min krop nu” er en måde den bliver mere personlig på og ville synes det var synd at sådan nogle kommentarer folk skriver gør at du ikke har mulighed for at gøre din blog til det du gerne ville.
  Jeg synes tvært imod det er inspirerende at du også går og bøvler med de hverdags problemer vi andre går med OG at du tør sige det, og du ville gøre noget for at nå dine mål.

  Så ja, synes bestemt godt du kan ligge sådanne opslag op!

  – Amanda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Anne!
  Jeg synes bestemt ikke, at det var forkert at lægge det indlæg op! Jeg tror på, at grunden til de mange negative kommentarer er, at du har en stor målgruppe, som ikke nødvendigvis læser din blog, fordi den er trænings- og sundhedsrelateret, men bare for at læse om dit liv – De mennesker kan dermed ikke sætte sig ind i tingene i forhold til, hvordan det er, at have været i topform og fokusere 100% på sin krop til at tage nogle kilo på og pludselig føle, at man har “tabt” det hele på kort tid.
  Jeg synes det var et super godt indlæg, der berørte et ikke så belyst emne omkring, hvordan det er, at have været i topform i en lang periode, hvor alt ens fokus går på træning og kroppen til at komme lidt ude af form efter en dårlig periode både med træning og kost.
  Det synes måske ikke at være nogen big deal for mange andre at tage nogle kilo på over sommeren eller andet – men det er en helt anden sag, når man tillægger så meget af ens tid og fokus i livet på fitness og sund kost – dermed er det vel også naturligt, at det slår hårdere ned på en, når det går i den dårlige retning.
  Jeg ved ikke, om du har fuld med i nogle af de store danske blogge og instagrams om fitness og specielt konkurrence på det seneste? Men der har nemlig også været meget snak om, at der er for lidt fokus på den psykiske proces og kroppen i eftertiden efter konkurrence.
  Jeg er også blot en pige, der går meget i fitness, løbetræner og diverse ”almindelige” ting. Men jeg kunne alligevel relatere utrolig meget til dette blog-indlæg i forhold til det med at have taget lidt på det sidste halve år, efter at have været på ”toppen” i en lang periode, hvilket også virkelig har taget hårdt på min psyke! Men for at svare igen, så er de negative kommentarer blot fra folk, der er uvidende omkring fitness-verdenen! Og du kan jo ikke please alle – det foregår trods alt på DIN blog og facebook-side – Så jeg mener bestemt, at du skal stå ved at være åben omkring dine følelser omkring kroppen og hvem du er 😉

  Du skulle tage at læse dette indlæg om den snak der har været i fitness/konkurrence-verdenen omkring eftertiden! Da jeg synes, at det lidt omhandler de samme følelser:
  http://insidefitness.dk/mille-koepke-det-stopper-ikke-naar-man-traeder-ned-fra-scenen/

  Mvh Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rn

  Kære Anne, for første gang kommer der lige en kommentar her fra mig ( en voksen kvinde – 38 år – som også har en stor datter)
  Debatten du har oppe her kan blive en lang snak med mange synspunkter, men kort sagt, JA, jeg synes det er et fuldstændig skråplan at du og mange andre piger skriver indlæg hvor de kritiserer deres egne smukke kroppe, jeg VED godt at du/I oprigtig ikke er glade for jeres kroppe, men for pokker, i stedet for at arbejde med det ydrer er jeg ikke i tvivl om at du / I skal arbejde med det INDRER, man får altså IKKE højt selvværd af et smukt ydrer, de to ting hænger ikke sammen.
  Selvf skal du heller ikke være et forbillede for andre, den er jeg helt med på, du er i din ret til at gøre hvad du vil, MEN, når du laver et indlæg som dette er du desværre en blandt mange som i dag er med til at gøre kvinde idealet helt skævt. Jeg håber i hvert fald at det vil lykkedes mig at opdrage min datter til ikke at tage indlæg som disse til sig og i stedet hvile i sig selv som man nu er skabt.

  PS. Selvf går jeg ikke ind for at være usund og decideret overvægtig, men går ind for en sund og naturlig levevis.

  Pps: Anne, hvis du var mor og havde en datter, hvad ville du så synes om at hun læste indlæg om slanke smukke kvinder som er utilfredse med deres kroppe??

  Men det var lige indlæg til debatten -:)

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Nu har jeg kun skimmet den anden post,men jeg bemærkede da kun 2 negative kommentarer. Ellers skrev folk, at du skal være glad for din krop:-)
  Fedt og ærligt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lala

  For fanden, vi er sgu da alle sammen utilfredse 😉 det er en del af at være kvinde! vores hjerner kværner over aaalting, og det kan fandeme være hårdt nogle gange. kvinder har fire optiske nerver i deres øjne, hvor mænd kun har tre, så vi vil derfor altid være bedre til at se detaljer, farver osv. og jeg tror lidt at det også har noget me det at gøre x) men Anne, du er meget tynd, og jeg tror bare at når en person som dig stiller sig op og siger at du ikke er tilfreds, så tænker folk straks “anoreksi anoreksi!!” for de tænker jo ikke på om du bare har det lidt stramt den dag. man tager mange tæsk som en offentlig person, men man må bare get back up you know 😉 don’t worry, folk ska sgu nok glemme det igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  http://instagram.com/rebeccanordstrom
  Du kunne lære noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  NEJ det er bestemt ikke forkert af dig! Som du selv skriver, vil du gerne vise en mere personlig side af dig selv og det er derfor også ganske naturligt at du fortæller om dine egne tanker om fx krop og usikkerhed og IKKE kun viser glansbilledet frem, hvor alt er godt… Jeg synes det er meget modigt af dig og synes det er så fedt, at du viser det mere personlige frem – både når det går dig godt, men også at du som (stortset) alle os andre piger i landet også kan have usikkerheder, og ikke være helt tilfreds med sin egen krop 🙂 Det er rigtig fedt at du er så ærlig og personlig – for det kan vi alle relatere til og alle har deres dårligere perioder, både følelsesmæssigt og kropsmæssigt… Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg syntes faktisk det var fedt at hører selv kendte kan have det sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Anne 🙂
  Jeg synes hvis du er utilfreds, jamen så træn noget mere. Jeg er faktisk en af dem der er fuldt tilfreds med min krop, men jeg træner og løber også hveranden dag, og spiser nøjagtig hvad jeg har lyst til. Jeg synes din krop er fin, men er man ikke tilfreds med noget så kan man jo ændre det. Og lad vær at høre på alle de spidse kommentarer. Alle kan jo bare gøre noget ved tingen i stedet for at skrige op :-)) det er er ment positivt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jeg synes ikke, Anne skal træne mere for at blive tilfreds med sin krop. Den utilfredshed er et spejlbillede af vores samfunds syge idealer og pres på kvinder i alle aldre, og det handler om at arbejde med sin mentale tilstand og udvikle mere selvtillid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Nej men det bestemmer hun vel selv 🙂 men fuldstændig rigtig med selvtillid og det mentale 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Jeg synes at det er stærkt gjort at lave det oplæg! Jeg er en pige med en krop, som jeg ved at over middel! Jeg er selv utilfreds med en del af min krop, og de følelser jeg har er altså ikke forkerte, som mange åbenbart mener. Det irritere mig at nogle person, mener at de har retten til at fortælle en, at man ikke må føle sådan og man burde skamme sig over det!! Nej! Det er dem, der burde skamme sig! Jeg tror budskabet er alle på en måde er utilfredse med deres kroppen ligemeget hvordan den ser ud. Jeg tror også det hjælper en stor del af piger med at indse, at alle har problemer med deres kroppe endda også Anne Gadegaard! – jeg mener at det er mere forkert at kun vise glansbilledet frem, så folk tror at en udstillet perfekt krop er lig med lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er på ingen måde forkert! Jeg synes det er flot du tør, og for mig giver det mere mening at du er ærlig og siger du ikke er tilfreds! I min verden er det vigtigt man har et forbilled der er ærlig, og derfor synes jeg det er meget stort at du tør stå frem og sige du ikke er helt tilfreds. Du er heller ikke bleg for at ligge billeder op af behandlinger som har hjulpet dig, hvilket har fået mig til at overveje at prøve nogle af de samme ting, for at få en krop jeg er tilfreds med!
  Jeg synes det er sejt gjort, og der er altid nogle der skal prøve at “hakke” andre ned, for at få det bedre med sig selv!
  Dem det følger dine indlæg dagligt, ved hvilket godt forbilled du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg kan ikke forstå at man SKAL være utilfreds med noget ved sig selv Kimmie. Det handler vel i bund og grund om ens eget selvværd og om man egentlig hviler i sig selv. Om man er tyk eller tynd er vel egentlig ligemeget. Jeg har da set meget kraftige utrolig flotte piger der hviler totalt i sig selv.. At bruge tiden på at være utilfreds med dit og dat er spild 🙂 og det er positivt ment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke det er forkert! Det er din blog og du bestemmer indholdet. Faktisk synes jeg egentlig bare, at det er positivt at høre, at selv en så smuk pige som dig (som jeg synes har en perfekt krop), også har ting du er utilfreds med. Det er normalt ikke at være 100% tilfreds med sin krop, og uanset hvor “perfekt” ens krop er, vil man altid have små-ting man er ultifreds med. Dit indlæg er bare med til at vise, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh, hvor har jeg det ambivalent med alt det ståhej dit blogindlæg har skabt. For jeg synes måske også din holdning til, at kvinder måske aldrig bliver helt tilfredse, kunne have være uddybet. Men så igen, det er jo blot en lille detalje.

  Hvad jeg til gengæld blev stærkt overrasket over, var alle de tarvelige kommentarer om, at du er medvirkende til, at unge piger sulter sig, og at du skulle skamme dig over at “jage komplimenter” – ærlig talt, der er virkelig mange, der poster billeder på instagram for at blive komplimenteret. Du er IKKE IKKE IKKE skyld i, at folk udvikler spiseforstyrrelser!!! Og jeg ved snart ikke om jeg skal grine eller græde når jeg ser, hvordan “Real-women-have-curves”-ganget altid står klar til at hamre ned på slanke kvinder, der har den FRÆKHED at være utilfredse med deres egen krop. Er der tvetydighed i nogle af dine indlæg, hvor du på den ene side hylder Kardashian-formerne og samtidig gerne vil tabe dig – JA! Men der er SÅ meget tvetydighed indenfor hele det felt. Jeg synes personligt også, at timeglas-figuren er flot. Samtidig vil jeg også gerne være så tynd, at knoglerne stikker en smule frem. På samme tid vil jeg egentlig også gerne være enormt stærk! Det er ikke sort og hvid, det er rodede tanker fordi vi som kvinder tit har en tendens til at cirkulere om dette emne, og hele tiden sammenligne os med andre. Men vi ser allesammen forskellige ud, og selvom vi måske kan synes at lidt ekstra fedt er pænt på én foretrækker man måske personligt noget andet – eller omvendt!!
  Puha, en lang omgang. To sum up: 1) Du må poste lige præcis det du har lyst til, og det er læsernes ansvar at trykke “unfollow”, hvis de ikke kan lide lugten i bageriet. 2) Hvis man ikke må rakke ned på tykke/kurvede/lave/høje kvinder, så MÅ MAN ALTSÅ HELLER IKKE rakke ned på slanke/tynde kvinder!!! Det går begge veje og handler om medmenneskelig respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sådan Anne. Du ER et forbillede. At ligge billeder ud, hvor du ikke føler dig 100% tilpas – kræver sin KVINDE. MEGET beundringsværdigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina (Karina B. Olesen)

  De er nogle tude prinsesser hele bundet, hvis jeg var dig ville jeg synge det her om og om igen 😀
  http://youtu.be/OJGUbwVMBeA?t=3m24s
  Du er jo et forbillede på den måde du siger “jeg er ikke perfekt og det behøves jeg ikke altid at være. Men det vil jeg gerne være”. Der er bare nogen folk der får ondt i røven af at hører sandheden, ikke lad det gå dig på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt som folk tror at de kan bestemme hvad du skal føle. Jeg synes bare at det er fedt at du er ærlig med hvordan du har det med din krop, selvom du er en super smuk pige 🙂 Jo flere der kan lide dig, jo flere haters kommer der desværre også. Tror du er et forbillede for mange og det er du bestemt også ved at være ærlig. Det er lidt det din blog udstråler (ærlighed), så bliv ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tror, at der hvor det går galt, er din formulering. Herover forklarer du dig fint, måske du skulle have gennemtænkt dit post lidt bedre inden du havde offentliggjort din holdning. Du rækker ud til mange og din levering betyder meget for modtagelsen. Bare min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes ikke at der er noget galt i, ikke at være 100 procent tilfreds med sin krop, det er de færreste (med mindre den har været rigtig dyr!). Men måden du gjorde det på, kunne klart have været gjort anderledes. Jeg har også set rigtig mange kommentarer og dit billede kom vidt omkring på de socialemedier, men det kan have noget at gøre med at det virkede som om du ville have medlidenhed, og ikke udtrykke dig som du har gjort her. For det du har skrevet her kan de fleste sympatiserer med, men at lægge et halv nøgent billede ud på instagram og så sige at man ikke bryder sig om den og spørge til folks meninger – er ikke at vise at man har det som alle os ‘dødelige’. Du er tydeligvis ikke utilfreds med din krop, når du lægger halv nøgne billeder af dig selv, en gang om ugen.
  Her på bloggen, det du skrev var meget bedre, også for alle dem der følger dig. Mange af dem er mere eller mindre usikre piger – tænk først og fremmest på dem! Og der er mange tosser på instagram, dem på bloggen er dine følgere og forstår dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop nu..