Perfekt til træningen!

Min krop nu..

Jeg vil gerne have min blog bliver så personlig som muligt, og at i lærer mig at kende både på den ene og den anden måde. I ved jeg før har lagt billeder op af min krop hvordan den ser ud inden intens træning og efter en god periode med hård træning og sund mad. Jeg tænkte jeg ville vise hvordan den ser ud nu efter en periode uden sund mad og træning. Det er egentlig ret nervepirrende at lægge billeder ud af en krop man ikke er specielt glad for. De fleste synes vel altid der kan gøres et eller andet bedre ved ens egen krop.. I hvert fald dem jeg kender og snakker med. Jeg er langt fra tilfreds, men spørgsmålet er om man nogensinde bliver det? Om det ikke bare handler om ens egen selvtillid og selvværd? En ting er sikkert.. Jeg vil gerne stammes op og se mere trænet ud.

Er i tilfredse med jeres kroppe derude?

P1010204 P1010220 P1010236

   

59 kommentarer

 • Jeg er heller ik tilfreds med min krop af og til og andre gange, har jeg det godt med den. Så ligesom du skriver, tror jeg det har noget med selvtilliden at gøre, men også selvværdet vil jeg mene 🙂 du er en stor inspiration for mig! Fordi du har en virkelig flot krop. Du ser helt normal ud og det er det, jeg synes er smukkest. Mange blade har desværre bare plantet et billede af, hvordan man skal se ud som kvinde.. og det er så øv! for det giver mange piger spiseforstyrrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Hej Anne

  Din krop er virkelig flot! Alle har noget de altid kan gøre bedre, der findes jo ingen perfekt krop fordi man ALTID kan gøre noget mere for at få den til at se godt ud. Jeg tænker mere på selve din kropstype, du har intet mavefedt og så har du en meget flot form fra taljen og ned.

  Synes jeg lige du skulle vide. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror vi alle har noget ved vores krop, som vi ikke er så glade for. Det ved jeg at jeg selv har. Men jeg tror også at når vi så endelig en dag bliver ok tilfreds med det, så dukker der bare noget nyt op.. Jeg tror ikke på at man kan være 10000% tilfreds med sin krop fra top til tå.. Jeg tror altid der er noget man har mindre selvtillid med ved sig selv, selvom nogle måske vil påstå noget andet.. Self kan man være 100% tilfreds med sig selv og være nået til det punkt, hvor man er glad for at være den man er, men der vil altid være noget man ikke er så glad for.. Og sådan er det bare, jeg mener selv det er pga de sociale medier, som har gjort at vi skal se ud på en bestemt måde for at være “korrekt”.. Jeg får tit fortalt at jeg er dum i hovedet fordi nogle måske synes jeg er pæn og har en flot krop – men bare fordi andre synes det, så er det da ikke et krav at jeg skal synes det samme?

  Jeg er glad for den jeg er og jeg ser ikke perfekt ud, jeg hader mange ting ved min krop, men jeg har det godt sådan som jeg har det.. Og det synes jeg ee vigtigst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabella pedersen

  hej anne
  du er ikke den eneste der ikke er tilfreds med din krop.
  jeg er slet ikke tilfreds med min krop, jeg blev mobbet da jeg var mindre med at jeg var tyk, jeg er så ked af at have den krop jeg har
  det tror der er mange piger der er

  kh Isabella Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du har bestemt intet at være ked af. Det er en mega flot krop du har, og ville med glæde have din mave og dine hofter. Du har en kvindekrop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Anne. ¨
  Rigtig god og inspirerende blog du har!

  Jeg synes personlig også selv jeg er tyk.
  Dog synes jeg slet ikke du er tyk. Jeg synes det er pænt med lidt fedt på kroppen, da man folk ellers godt kan gå hen at ligne et lig. Netop fordi de er så ekstremt tynde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser da vildt godt ud!! Megaaa flot mave og intet fedt på siderne! Jeg føler selv jeg ser tyk ud – selvom jeg egentlig er helt gennemsnitlig. Der går ikke et sekund hvor jeg ikke føler mig utilpas med min krop.. Men tror det er næsten noget alle unge piger føler. Og specielt her i ferien er konditionen gået nedad og har ikke fået trænet så ofte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg er overbevist om vi piger aldrig bliver 100% tilfredse 🙂
  Og det gør jeg heller ikke. Mini bryster og appelsinhud er “problemener” hos mig – jeg træner dog 4 gange dagligt og får nok ikke en flottere krop end jeg har nu 🙂 Men derfor synes man altid at der er et eller andet der LIGE burde være anderledes 🙂

  Hvis jeg en dag vinder i lotto vil jeg have ordnet brysterne og ellers.. Må det være som det er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anne 🙂
  Det er virkelig stort at du lægger billeder ud, hvor du bare er dig selv, fordi når man ser billeder af dig, fx billederne fra M-bladet, så får man det på en måde dårligt med sig selv.
  Men her viser du dig selv, som du 100 % er, og du er en gudesmuk kvinde med kvindelige former! Hele ens opfattelse afhænger af ens selvtillid og selvværd, og jeg tror der er ufattelige mange, som har det dårligt med sig selv. Heriblandt jeg selv. Jeg er meget tynd, har ingen kvindelige former og derfor en meget flad men flot mave. Min mave misunder mange, ligesom jeg misunder andres former.
  I forhold til min egen selvtillid, så er det svært at ændre det pga. vores generations fordomme og mediernes iscenesættelse
  men du skal vide, at du er virkelig smuk og en kæmpe inspiration..
  PS. glad for du lavede opslaget, for savner noget med dit sande jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Du ser jo ud, præcis lige som mig. Ikke for tynd, ikke for tyk – men nej, jeg er heller ikke tilfreds med min krop! Faktisk er det værst, når jeg har tøj på (Den bluse er for stram, de bukser får mine hofter til at se store ud, osv.) Men du er smuk og ser helt almindelig og sund ud på billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du har da en krop, som du burde være stolt af Anne! Jeg kender selvfølgelig følelsen af, at man ikke er tilfreds – hvilket jeg langt fra selv er. Men nogen gange bliver man nødt til at tænke på, at der er vigtigere ting i livet. Nu har du, som jeg selv også haft kræft tæt inde på livet, og når jeg er rigtig utilfreds med mit selv – så tæller jeg til 10 og siger “Hey, jeg er sund og rask. Har en fantastisk familie og vennekreds omkring mig – DET må da være nok”

  Du har en fantastisk smuk kvindekrop Anne – vær stolt af den! Og nyd livet – mens vi har det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Andersen

  Jeg er slet ikke tilfreds med min krop din krop er flot du burde være stolt jeg ville ønske min så sådan ud men prøver så godt jeg kan men det er bare som om den ikke vil blive som jeg gerne vil have den selvom jeg træner 4 gange om ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har en fantastisk flot krop – og uden det skal lyde pervers; et par flotte bryster.
  Angående min egen krop er jeg overordnet ganske tilfreds uden at lyde for selvglad. Jeg kan sagtens finde både lidt appelsinhud på mine baglår og til tider en lille delle på min mave.
  Alt i alt er jeg dog glad for min krop, og det er især kommet med alderen – jeg er 24, og jeg hviler bare mere i mig selv nu end for nogle år tilbage 🙂
  Tak for en hyggelig blog, ha’ en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej Anne
  Jeg er bestemt heller ikke tilfreds med min krop. Jeg hader at stå i spejlet og se på min krop. Mange fortæller at de ikke forstår mig, og at jeg har en fin krop, men når de fortæller dette ryger det ind af det ene øre og ud igen. Jeg kan ikke tro på hvad de fortæller, når jeg ikke selv kan se det.
  Jeg synes det er rigtig stort af dig, at du kan ligge kan billeder ud på din blog af dine flotte krop – jeg havde kunne 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det bare modigt af dig og ligge sådan nogle billeder ud, Anne!
  Virkeligt flot og motiverende for andre piger – så inspirerende at du også tør vise dig selv, selv om du ikke har trænet og spist sundt. Det viser os at ikke alle er perfekte og det gør også din blog langt mere personligt at du tør indrømme at du ikke lige har fået trænet så meget, men i stedet har nydt livet.

  Keep up the good work! (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du ser gudeskøn ud!!! Intet at skamme sig over, du har en supersmuk krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Busch

  Jeg tror bestemt du har ret i, at mange kvinder er utilfredse med deres krop, eller i hvert fald ønsker at ændre på den; måske også derfor at man inde for psykologiens verden kalder kroppen for “individets livsvarige projekt” – for det er jo netop det, det er. Vi ændre konstant på den, nogen træner, andre udsmykker den med bl.a. piercinger og tatoveringer. Jeg tror egentlig det er sundt nok for det enkelte individ at være en bit utilfreds med ens krop, ellers ville det vel ikke være et livsvariget projekt? Og hvorfor ikke altid forsøge, at være det bedre end man var igår. Jeg tror bare det er vigtigt, at man ser “ønskerne” som en forbedring og ikke en nødvendighed. Tag eksempelvis en gave; den gave du køber til en ven/veninde er i sig selv en rigtig god gave og ville egentlig være lige så god uden en pæn indpakning, den pæne indpakning er nærmere sådan en ekstra lille ting. Det samme med ens krop, den er smuk som den er, når nogen så vælger at træne eller udsmykke er det egentlig bare ligesom den pæne indpakning – unødvendig men ønsket (hvis det giver mening ☺️). Det handler vel i bund og grund også om selvværd, hvis man respekter sig selv og er glad dybt inde i kroppen – er det vel det eneste der betyder noget og mon ikke man så også har nemmere ved at respekter sin krop? Hvem ved. Og så skrot op med alle mode medierne der skaber idialerne om det de kalder “en rigtig kvinde krop”, som der også bliver skrevet i flere af kommentarerne, så bliver mange piger altså ramt af spiseforstyrrelser pga. mediernes indbildelse af en rigtig kvindekrop. Mange af dem sidder sikkert og ønsker at de dog bare havde en sund og raske kvinde krop som dig, med former. Så vær du glad for at du ser ud som du gør! Det er selvfølgelig stadig okay at ønske sig noget bedre, bare det ikke bliver sygeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du ser HAMMER godt ud! En Mini-Kardashian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederik

  jeg syntes personligt at din krop er utroligt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Peter

  du har så flot en krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smil

  Kommentere normalt aldrig.. Men bliver simpelthen lige nød til det! Jeg har enormt meget respekt for, at du er så åben omkring dit forhold til din krop, og “tør” ligge billeder ud selvom du ikke er ligeså syletynd som dem i bladene. Selvfølgelig er du ikke den eneste, der har det svært ved din krop. Du er enormt smuk og en kæmpe inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krisser

  Hej Anne.
  Jeg har i lang tid været rigtig ked af min krop da jeg “blev kvinde” .. Jeg tog 15kg på og havde rigtig svært ved at acceptere det. Men efterhånden begynder jeg at elske min krop, fordi jeg skal stoppe med at være så kritisk – når først du egentlig stopper med at se ned på den, har du nemmere ved at elske den – og så elske dig. Jeg vejer nu 70kg, bruger str38 i bukser og en g-skål i bh. Jeg har en kvindes krop og synes egentlig bare at jeg er blevet smukkere at se på og jeg er lykkelig i min hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er så sejt at du gør det! jeg tror aldrig man bliver tilfreds, der vil altid være et eller andet der gør en trist. Det handler vel om at acceptere det og lære at elske det man har. Jeg var selv en overvægtig pige på 89-90kg, som tabte sig ned til de 52kg(har taget 3-4kg på siden) men selvom jeg tabte det, var jeg stadig ikke glad. Når det så er sagt, så synes jeg du ser SÅ godt ud! du er virkelig en smuk pige Anne 🙂 og utrolig spændende at følge! jeg håber du en dag vil se det vi andre gør! held og lykke. Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Anne
  Jeg er ligesom dig heller ikke tilfreds med min egen krop, jeg er ret lav (158) hvilket gør at 1-3 kilo for meget ses med det samme på mig! Jeg har svært ved at holde motivationen oppe til et vægttab og synes det kan være svært at finde de rigtige fødevarer, da jeg også er mor tiæ en dreng på 2 som skal have de nødvendige kulhydrater osv! Jeg synes du er en stor inspiration både med din træning og mode!

  Jeg har via instagram fundet en kvinde der har lavet et træningsforløb på 12 uger og kan se mange bruger hende, det kan være du kan finde inspiration hos hende! @kayla_itsines.

  Hilsen heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Du har stadigvæk en VILDT lækker og kvindelig krop, Anne! Jeg ville gerne bytte med dig, hæhæ! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg er faktisk blevet utrolig tilfreds og glad for min krop. Jeg har i mange år også været meget kritisk over det jeg så i spejlet, men er faktisk blevet utrolig tilfreds. Jeg har ikke trænet eller omlagt min kost, bare omlagt tankerne i mit hoved. Jeg var simpelthen så skide træt af, at have dårlige tanker om mig selv, og min krop, så jeg startede med at kigge mig i spejlet, mens jeg tænkte eller sagde ting jeg godt kunne lide om mig selv – det var utrolig grænseoverskridende og jeg følte mig meget utilpas når jeg gjorde det, men nu, hver gang jeg står op om morgnen og kigger mig i spejlet, så tænker jeg “kæft hvor ser jeg egentlig skide godt ud!”. Det kan godt være at jeg ikke har en body som shakira, men den er fandme lækker alligevel. Det der er så skide ærgerligt, at er at vores hjerner har meget nemmere ved at fokusere og huske det negative end det positive, så hvis man kun prøver at fokusere på det positive, så er der til sidst ikke nogle negative tanker at fokusere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tænker bar…. Moooon ikk du meget tilfreds, ellers tænker jeg ikke man ligger billeder op af sig selv sådan?! Jeg er selv ked af min krop og derfor skjuler jeg den. Tænker ofte at sådanne opslag her er for bekræftelse.. Det en ommer AG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PatriciaNN

  Man kan forme sig selv præcis som man vil gennem træning, kost og penge – hvis ønsket er stort nok….jeg var ked af min krop og besluttede at jeg nægtede at leve en dag mere med den følelse (173 cm, 61kg), så jeg strammede min madplan godt til. Der begyndte langsomt at ske noget, men ikke nok da jeg ikke kan træne pga en dårlig ryg. Så jeg skar endnu mere i maden. Endelig fik jeg den krop jeg ville ha og jeg havde det fantastisk – bortset fra at jeg levede af et halvt blomkålshoved/broccoli om dagen. Og det var det eneste jeg ku spise hvis jeg ville ha hvad jeg synes var den perfekte krop…men det var ikke det værd alligevel. Jeg vejer det samme nu som jeg startede ud med og er nu blevet mor til en dejlig pige…jeg elsker langt fra min krop, men jeg har lært at acceptere den…undskyld den lange historie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Altså havde jeg fået chancen, så havde jeg gerne masseret den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Hej Anne.

  Jeg synes normalt ikke, om piger/kvinder der sætter billeder op af dem selv iført undertøj men når det er sagt, vil jeg fortælle dig at vi kvinder ALDRIG NOGENSINDE vil synes, at vi har en PERFEKT krop. Hvorfor? Fordi vi alle sammen er blevet skabt forskelligt men vi kvinder bliver VED med at sammenligne os med andre kvinder og ikke mindst med modeller på forsider som er blevet RETOUCHED!

  Jeg synes personligt, at du har en meget smuk, FEMININ krop med flotte kurver. Hvis vi lavede en hurtig afstemning, om hvilken krop mænd i hele verden synes bedst om, og valgmuligheder var DIN krop som den er lige NU og Kate Moss eller Victoria Beckham, så ville DU få flest stemmer. Hvorfor? Fordi mænd finder kroppe som din mest attraktive! Se blot på Beyonce, Kim Kardashian og ikke mindst Marilyn Monroe (som brugte str. 40-42)…

  Mit råd til dig: Vær glad for din smukke krop som den nu ser ud, vælg at fokusere på dine flotte fortrin og lær at leve med de ting, som du ikke er så glad for. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hullahej

   kunne ikke sige det meget bedre.. perfekt kommentar, som jeg håber anne virkelig ser

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Anne du har altid være inspireret af kim kardashian og syndes det var så flot hun var så stolt af sine former, hvad er forskellen på dig og hende?! Jeg har altid selv være meget slank og er for over et halvt år siden begyndt at få en røv både bred og så den stikker ud en rigtig nigger numse 🙂 og nu mere jeg kiggede på den i spejlet nu glader blev jeg for det. Og min kæreste er ikke til store røve 😛 han bliver ved med at sige at jeg er blevet tyk selv min egen mor siger det men hvergang jeg kigger mig i spejlet bliver jeg mere og mere glad for endelig at havde en rigtig røv der stikker ud 🙂 du er så god til insiretions billeder med alt muligt så finde nogle med smukke kvinder med former og røve så kig på den du er lige så smuk. Og det jo ikke fordi du ikke har din flade mave stadig for det har du jo 🙂

  Mange piger er blevet syge med træning og man kan næsten ikke bliver markeret nok og flad nok og ja det er da også flot til nogle pige. MEN jeg er selv fitness instruktør og må sige at jeg er tilfreds med flad mave og en ordenlig røv der kan give mig kurver og bule ud i mit tøj så det kan ses 🙂
  Du er smuk med kurver og selvfølgelig alt kan strammes op det skal jeg squ også selv men en røv og hofter der stikker ud det må squ godt være der så skal det bare sidde stramt og godt 🙂

  Store knus Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia

   nigger numse? gider du lige at tage dig sammen. Var inde på din blog og skal hilse at sige at du ikke alene er utroligt grim men du har godt nok ikke en krop en fitness intruktør burde have. Du er white trash i en nøddeskal og har ondt af det barn du bærer. Ps hvad for en røv snakker du om? Du er flad som en pandekage på begge sider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebastian

   Sophia…. du er fanme da et ynkeligt menneske! hvad fanden er det for noget pis at sige?? jeg ved ikke hvad du får ud af at komme med sådan en latterlig kommentar, men kan du ikke bare holde din kæft hvis du ikke har noget positivt at sige!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anne. Jeg håber du ser denne kommentar og ikke tager min kommentar som noget negativt. På billede nr. 3 har du nogle små “hvide” streger på dit lår, dem har jeg på min bagdel, og er rigtigt ked af at have dem der. Kan man træne dem væk eller er det bare nogle man skal lære at leve med? ❤️
  Btw din krop er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det er strækmærker 🙂 Jeg havde først på mit inderlår, men nu er de væk. Jeg har stadig på ballerne, en smule over knæet og har lige opdaget på bagsiden af mit ene ben. Det skyldes at huden har lidt overbelastning, måske du har taget på for hurtigt og derefter tabt dig igen, men huden har ikke kunnet nå at tilpasse sig – derfor kommer der strækmærker. Lær at elske dem (tiger striber), de er blevet en del af dig nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sørine

  du skal i hvert fald ikke tabe dig mere, og kan slet ikke se du behøver stramme dig op ? på ingen måde … ville godt nok ønske, jeg havde din mave!!! kan simpelthen ikke få din åndssvage bule væk, og det har du ikke.. det er noget du skal være MEGA stolt af – det er noget vi (de fleste piger) synes er det mest forfærdelige.. for mig behøver du ikke gøre noget ved din krop… bortset fra det er jeg ikke helt vild med du tager din trøje så højt oppe, så man kan se dine bryster .. ser underligt ud/vulgært ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  FANDME FEDT, at du tør at lægge sådanne billeder ud, Anne! Følger lidt med her på din blog, men har aldrig kommenteret før. Synes eddermame bare, at du skulle have credit for det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det er mærkeligt. Vi har præcis de samme lår, ridelår tror jeg man kalder dem, og præcis de samme strækmærker. Noget andet sjovt er at jeg selv har fik til skøjteløb i 16 år. Jeg er sikker på det er der vi har fået de former. -Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Gået*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ham der

  Det er sådan en krop skal se ud. der SKAL være noget at se på, ellers bliver det bare noget spinkelt pis som man ikke kan forholde sig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amaliea

  Hej Anne 🙂
  Super flot af dig at lave sådan et indlæg, vi kvinder kender vidst alle til ikke altid at være lige tilfredse med os selv. Må dog sige at det har du ingen grund til ikke at være – du har jo en utrolig flot kvindelig krop, lige som det skal være. Jeg har for et par dage siden faktisk lavet et lignede indlæg, jeg er dog en lidt anden størrelse end dig desværre af årsager jeg ikke selv var herre over. Jeg ville blive super glad, hvis du ville kigge fordi’ og forhåbentlig få et godt råd med på vejen 🙂

  http://amaliegaarde.bloggersdelight.dk/2014/07/today-im-wearing-et-meget-personligt-raad-♡/

  Love, Amalie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Hej Anne

  Synes du har en helt normal kvindelig krop, som mange sikkert ville give deres højre arm for at få.

  Jeg har fuldt dig i noget tid og forstår ikke hvorfor du ikke gøre mere ud af din træning og opnår Det resultat du gange på gang skriver om Du ønsker at opnå.
  Jeg skriver ikke denne kommentar for at være modbydelig og spydig, for vi kan alle have perioder hvor tingene ikke lige går som håber eller være inde i en svær periode.

  Jeg kender selv det ikke at være tilfreds med min krop, har et barn på under 2 år og tog under min graviditet over 20 kg.
  Den dag i dag er jeg slankere og har en flottere krop end jeg ellers har haft i mange år. Det var blandt andet din blog, som inspiration på daværende tidspunkt hankede op i mig selv og gjorde noget ved “problemet”. Jeg kan huske jeg inden jeg begyndte at tabe mig var så træt af mine dårlige undskyldning til sidst var så træt af mit eget had til min krop.

  Vi ser alle jo forskellige ud og er bygget forskelligt, men jeg er ganske overbevist alle kan få en krop de er tilfredse og glade for.

  Det handler simpelthen kun om man vil det nok eller ej. Man bliver jo desværre ikke fit af bare at være medlem i et fitnesscenter. Der skal jo mere til.

  Jeg tænker du da som blogger har mere tid end så mange andre til at komme ned og træne og lave lækker sundt mad?

  Så det er bare op på hesten og komme i gang hvis du ønsker at se ud på en anden måde end du gør, der er desværre ingen der kan gøre det for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er virkelig modigt at du laver sådan et indlæg Anne!! Og er meget enig i at din krop ser STADIG virkelig flot ud!(: blev helt glad af at læse dit indlæg,, for tænker selv meget over det – specielt i bikini sæsonen bliver jeg altid utilfreds med min egen krop -.- ville gøre alt for en smal talje som din q:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Synes du har en helt normal kvindelig krop, som mange sikkert ville give deres højre arm for at få.

  Jeg har fuldt dig i noget tid og forstår ikke hvorfor du ikke gøre mere ud af din træning og opnår Det resultat du gange på gang skriver om.
  Jeg skriver ikke denne kommentar for at være modbydelig og spydig, for vi kan alle have perioder hvor tingene ikke lige går som håber eller være inde i en svær periode.

  Jeg kender selv det ikke at være tilfreds med min krop, har et barn på under 2 år og tog under min graviditet over 20 kg.
  Den dag i dag er jeg slankere og har en flottere krop end jeg ellers har haft i mange år. Det var blandt andet din blog, som inspiration på daværende tidspunkt hankede op i mig selv og gjorde noget ved “problemet”. Jeg kan huske jeg inden jeg begyndte at tabe mig var så træt af mine dårlige undskyldninger over for mig selv.

  Vi ser alle jo forskellige ud og er bygget forskelligt, men jeg er ganske overbevist alle kan få en krop de er tilfredse og glade for.

  Det handler simpelthen kun om man vil det nok eller ej. Man bliver jo desværre ikke fit af bare at være medlem i et fitnesscenter. Der skal jo mere til.

  Jeg tænker du da som blogger har mere tid end så mange andre til at komme ned og træne og lave lækker sundt mad?

  Så det er bare op på hesten og komme i gang hvis du ønsker at se ud på en anden måde end du gør, der er desværre ingen der kan gøre det for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  http://instagram.com/rebeccanordstrom
  Du kunne lære noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har en smuk krop. Håber ikke at du bruger ret meget tid på at ærger dig over den for det er i hvert fald ikke nødvendigt i min optik. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tilfreds med min krop. Meget endda.
  Når jeg kigger mig i spejlet kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor lækker jeg faktisk synes jeg er 😉

  Jeg er 40 år gammel og vejer 10 kg for meget, vil nogle sikkert mene. Jeg synes bare jeg er dejlig.

  Håber alle utilfredse kommer til samme konklusion en dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også du har en flot krop. Og nej, jeg er ligesom alle andre piger ikke tilfreds med min krop.
  Jeg har læst de der kommentarer på facebook, og det må virkelig være svært for dig, at nogle kan misforstå noget så meget! Jeg havde slet ikke tænkt den der tanke “hun skal bare have noget opmærksomhed”, før jeg så alle de andre havde skrevet det.. Hold kæft hvor kan folk hidse sig unødvendigt op, det er til at brække sig over synes jeg. Og tro mig, hvis de sociale medier ikke havde eksisteret, havde folk ikke været så lede. Så havde de tænkt sig om en ekstra gang, inden de skrev sådan noget pis.

  Jeg synes faktisk tværtimod det er en rigtig vigtig debat du sætter gang i. Og det er jo ganske sørgeligt, hvor mange af os, som hader vores kroppe. Jeg kan godt se, at du har taget lidt på, men jeg synes det klæder dig. De fleste piger kommer på et eller andet tidspunkt i deres liv til, at tage noget vægt på, og jeg synes hellere vi skulle snakke om hvor normalt det er, end at snakke om hvordan man hurtigt muligt får en sixpack.
  Hvorfor skal vi alle være decideret tynde? Og bliver vi det nogensinde? Nej, så stop det, for ellers stiger depressions- og selvmordsraten med rigtig mange procent. 🙁

  Jeg synes du rocker dine kilo, Anne. Og det vil jeg også gøre nu. Basta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej,

  Jeg kommenterer normalt ikke, men må alligevel sige, at jeg synes, du er utrolig smuk. Jeg prøver selv at holde øje med vægten, men hvor er det dog smukt med kvindelige former. Det kunne vi alle lære af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Hej, Anne!
  Jeg synes virkelig, at du er utrolig sej! Alle unge som gamle piger og kvinder har problemer med deres krop på den ene eller den anden måde. Men selvom du også har problemer med din, tør du stadig og stå frem med den og din mening.. Det har jeg utrolig stor respekt for! Keep up the god work!
  Og når det så er sagt, så er du utrolig smuk og et kæmpe forbillede for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anne,
  Jeg tror vi alle kan have dage som den du har haft her. Det er helt normalt! Rent mentalt tror jeg også at tankerne om du ikke har trænet og spist som du plejer, kan indvirke en hel del (det kender jeg i hvert fald fra mig selv.
  Og som du også selv skriver, bliver man nogensinde tilfreds? Og hm, hvem ved.

  Jeg har lige skrevet et indlæg på min egen blog, omkring at én ideel krop ikke findes og du er velkommen til at læse med – her deler jeg mine tanker om den krop som ofte fremstilles som ideel, og hvor forvrænget et syn mange af os render rundt med om kvindekroppen.

  http://sunderehverdag.dk/den-ideelle-krop-findes-ikke/

  Faktum er, at vi alle er forskellige, og netop den krop du har er ideel for netop dig. De dårlige dage kommer vi måske aldrig helt af med, men med tanken om at acceptere kroppen fordi den er DIN, det kan mindske disse dage.

  Mange hilsner,

  Nadja Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes nu altså du ser super godt ud med nogle former,
  dermed mener jeg dog ikke at du ikke så godt ud før 🙂
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandy

  Hej Anne.
  Du har en bragende lækker krop, som den er nu. Hold da op, hvor er du hot. Vær stolt af den og dig selv, du er en skøn kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  ej Anne jeg vil bare høre om hvad skal man gøre vis man vil ha en smukke krop som dig ??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare høre om hvad man skal gøren for en smuk krop som den ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt til træningen!