Er det forkert?

Til træningen!

Jeg har fundet nogle trænings bukser som jeg synes er så fede! Det er samme model, men i to forskellige farver. Jeg er ret vild med detaljerne på bukserne. Og så har jeg fundet muligvis den mest behagelige jakke nogensinde. Jeg har nævnt for jer før at jeg elsker oversize tøj. Og nu har jeg fundet en oversize jakke!!! Prøv lige at overvej hvor dejlig den må være at have til vinter. Det er sådan en jakke man rigtig kan putte sig væk i – lige noget for mig. Jeg kunne endda godt finde på at købe den et nummer større end hvad jeg egentlig skal have, bare for at få den ekstra oversize plus man så også kan have en stor trøje inden under. Det er selvfølgelig mange penge for en jakke, men så har man altså også en rigtig dejlig og varm vinterjakke.

Grå trænings bukser kan du finde HER. Sorte trænings bukser kan du finde HER. Oversize jakke kan du finde HER.

collagedfdfd 120812-0080_1 120812-0080_2

   

3 kommentarer

 • Emma

  Har en oversize vinter-anorak fra samsoe samsoe, virkelig dejlig og varm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Link til jakken virker ikke, er den inde fra Nelly? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Link til jakken virker ikke, er den inde fra nelly? Den er jo så fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det forkert?