Vågn op flot!!!!

Uden make-up.. Tak til mine vipper!

Ikke at det er noget nyt, at jeg ikke har make-up på. Men overvej lige hvor meget vippe extensions gør! Det skal lige siges at ens egne vipper ikke tager skade af at have vippe extensions på, hvis du får det lavet en rigtigt sted. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere noget, men jeg ved bare at jeg har haft det på før i flere måneder af gangen, og mine egne vipper fejlede intet ved at have dem på. Nedenfor kan du se et billede af hvordan mine vipper så ud efter jeg havde haft vippe extensions på i nogle måneder. De fejler absolut intet.

Jeg kan anbefale at i får lavet vipper af Julie, som vandt 1. pladsen i Danmarks Bedste vippe teknikker. Hvis der skulle blive noget, eller i har nogle spørgsmål så kan i kontakte Julie på hendes mail: info@styledbyjulie.dk eller på tlf: 61413003. I kan også bestille tid her: www.lalalounge.dk

Sådan ser mine vipper ud efter nogle måneder med vippe extensions på.
IMG_4434

Helt uden make-up på disse billeder. MEN med lidt hjælp fra vippe extensions. LOVE IT!
IMG_9133 IMG_9136

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vågn op flot!!!!