GET THE LOOK!

Yoga for begyndere.

Jeg har sat mig for at begynde at lave lidt yoga hver morgen i denne uge. Jeg er nybegynder inde for yoga, så kender slet ikke til det som sådan. Men jeg har læst og hørt at det skulle være så fantastisk hvis man vil have lidt mere indre ro og slappe mere. Jeg kunne godt tænke mig at have lidt mere indre ro og tage det hele lidt mere stille og roligt. Jeg har det med at stresse selvom der måske ikke er noget at være stresset over. Jeg tænker alllllt for meget. Mit hovede er konstant i gang, og det tror jeg ikke på er sundt. Så jeg har besluttet mig for at begynde at lave lidt yoga og teste det af og se om det virker.
Jeg har fundet en yoga “film” for begyndere, som er en man kan starte med at lave som det første står man står op, eller når man er klar om morgenen. Den er utrolig nem og til at forstå, hvilket er SÅ vigtigt. Det skal være lige til! Videoen kan i se nedenfor.

Hvis i kender nogle gode yoga “film” for begyndere på youtube, som i kunne tænke jer at dele, så ville jeg blive glad.

Fotografi den 06-05-14 kl. 09.24

   

4 kommentarer

 • Hej Anne.
  Kino er en af mine personlige farvoritter, både fordi at hun er dygtig til at forklar men også at hun simpelthen er så smidig at det i sig selv er en motivation http://www.youtube.com/playlist?list=PL508C30656B253DBF

  Jeg kan også godt lide at træne til Popsugar Fitness’ videoer, og de har en 30 minutter bikini yoga workout her http://youtu.be/ps3vmnVsnF8

  Xoxo
  Sabrina
  http://lifeofsabrina.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Tara Stiles laver nogle rigtigt gode yoga videoer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina

  Hej Anne 🙂
  Det med yoga er super godt!
  Men du skriver at du tænker alt for meget stresser nemt, har du prøvet at tænke over om du måske har det personligheds træk der hedder særligt sensitiv? Det er ikke sikkert, men det er værd at finde ud af – da det kan være et stor hjælp til det at tænke alt for meget og stresse helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK!