Min aften!

Ja tak! Mere ferie..

Drømte mig lige et kort øjeblik tilbage til Gardasøen. Sikke et dejligt sted! Meeeeen faktisk har Micky og jeg lige bestilt billetter til Spanien til November. Man kan jo ikke ligefrem sige vi tager afsted for at få varme, da der jo er halvt køligt i Spanien til November. Men der må trods alt være varmere end DK til den tid. Vi tager afsted fordi vi skal ind og se Barca spille og så skal vi til en koncert. Vi tager først til Malaga og er der i 7 dage. Ren og skær afslapning og så videre til Barcalona hvor vi skal være i 4 dage. I malaga skal vi bo et sted hvor jeg altid boede med min familie da jeg var lille. Det bliver dejligt at komme tilbage dertil. Jeg er forberedt på at det også kommer til at blive lidt “hårdt”. Forstås på den måde at min mor ikke er her mere, og jeg simpelthen bare havde verdens bedste ferie når jeg var der med min familie. Jeg har ikke været der i mange år, men alligevel kan jeg mærke det bliver svært. Er det mærkeligt? Vi skal bo det præcis samme sted da det er min halv brors onkels hus vi låner. (føles mærkeligt at skrive halv bror, når jeg føler han er min hel bror) Så det vil nok vække nogle minder frem i mig. Håber jeg kan lave nogle nye fantastiske minder med Micky!

FLERE billeder fra Italien 😉
IMG_0204 IMG_0364 IMG_0192 IMG_0196 IMG_0239

   

6 kommentarer

 • malene

  Hvilket mærke er den pels? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene I.

  Jeg håber I får en rigtig dejlig tur.
  Det bliver sikkert hårdt, men måske også et kapitel du skal igennem, for at kunne leve bedre og bedre med tabet af din mor.
  Jeg har selv to sønner, der er hhv. Et år yngre og et år ældre end dig, jeg kan slet ikke holde ud af tænke på, hvis det var dem, der havde mistet mig i samme alder som du mistede din mor, hvis du forstår mig.
  Jeg sender dig en dejlig krammer i mine tanker og håber den kan hjælpe dig lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Tusind tak for din besked. Det var lige så jeg fik tårer i øjenene. Så tak igen for den dejlige besked! Den varmede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene I.

   Det er jeg glad for at høre. Du gør det rigtigt godt og fortjener vi sender dig gode tanker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Anne,
  Nu har jeg kigget rigtig mange af dine opslag igennem for at finde ud af, hvilke sko du har på, på nummer to billede? Du lagde et billede ud på insta, hvor en anden pige spurgte, men da der ikke kom svar, tænkte jeg, at jeg ville prøve lykken her 🙂 De ser nemlig mega cool ud! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   De er købt i Stig P. Mærket er slidt ned fordi de er så gamle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min aften!