Har jeg set sådan ud?

Naturlige negle.

Den anden dag var jeg henne ved min vippe dame Julie og få lavet nye fine negle. Jeg ville bare have dem helt naturlige. Og det blev de! Jeg elsker dem. Julie har jo fået sin egen salon som ligger på Østerbro hvor hun både laver negle og vipper. Eller det er ikke kun hendes, da hun også deler den med to dygtige frisører. Salonen hedder Lala Lounge og du kan bestille tid HERINDE.

IMG_0454 IMG_0453

   

2 kommentarer

  • Mette

    Lige sådan som negle skal se ud, hvis nogen skulle finde på at spørge mig. Jeg synes, de er så fine og smukke. Så det undrer vel ingen, at jeg ikke bryder mig om lange kløer… (eller negle med abnormt hvide spidser)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha Guldborg

    Meeeeega flotte ! Så meget federe end de der lange fake lakerede negle. Smukt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg set sådan ud?