Portugal!

For lækkert!

FOR LÆKRE TING JO!!! Jeg har lidt forskellige lækkerier med til jer inde fra Nelly.com 
Alt sammen noget jeg godt kunne bruge.. Eller det overbeviser jeg i hvert fald mig selv om. Men hvis du spørger Micky, så ville svaret nok være en smule anderledes. Jeg har fundet nogle ting som ville være gode til det vejr vi går i møde. Jeg synes det er begyndt at blive køligt i min lejlighed, så jeg har fundet en perfekt sort rullekrave og jakker som er et must i det kølige vejr. Jeg bor selv i striktrøjer, og efter min mening kan man aldrig få for mange!
collagesd

Jeg har fundet tre jakker som har en rigtig fin pris! Fake Fur jakkerne koster begge 549 kr. Den sidste sorte jakke som jeg i øvrigt synes er ret fin koster kun 379 kr. Sort pels jakke kan findes HER. Beige pels jakke kan findes HER. Sort jakke kan findes HER.

Nedenfor har jeg fundet tre trøjer. Alle sammen fra NLY Trend. Mave trøje er godt nok ikke så varm. Men jeg forstiller mig at have den på en tur i byen, med et par høje stiletter. Så ligner man heller ikke alle andre piger med kjoler på. Og det er altid noget 😉 De to andre trøjer er total til hygge og perfekte til det kolde vejr. Jeg ville bestille dem i en størrelse større end hvad jeg egentlig bruger. Bare sådan så jeg rigtig kan putte mig ind i dem. Bite me trøjen kan findes HER. Rullekrave kan findes HER. Mave trøje kan findes HER.

collage

Jeg er ret vild med det her sæt, da man kun lige lidt kan se maven og derfor kan tage det på til familie fødselsdage, familie fester osv. Jeg synes også det mønster og farverne er ret fine og nede på jorden. Så alt i alt et virkelig flot sæt. Er i også typerne der kigger på hvordan modellen ser ud? For det gør jeg, haha. Hvis det er en flot model, eller jeg synes hendes hår er for lækkert, så sælger hun også bare det tøj til mig fuldstændigt. Og sådan har jeg det med hende modellen. Jeg synes hendes hårfarve er alt for lækker! Anyways.. I kan finde det smukke sæt HERINDE.

918123-0162_1 918123-0162_2

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portugal!