Sangria hele natten!

HER skal jeg giftes!

Tidligere sagde jeg til Micky.. Årh nej, det er allerede tirsdag. Jeg gider ikke hjem allerede på lørdag. Kunne sagtens lige overskue at være her i to uger. Vi står op mellem 8-9 hver morgen og spiser morgenmad og derefter gør vi os klar til at tage ned og surfe ved en 10 tiden. Og så lever vi ellers bare på stranden hele dagen, indtil vi bliver hentet kl. 16.30 ca. og kørt tilbage til campen. Og så har lapoint lavet nogle aftaler med forskellige mennesker om at man kan komme ud og besøge dem. Igår var vi ude og besøge en vingård, hvilket var en vild fed oplevelse. Aldrig har jeg været et smukkere sted! Jeg var lidt sløv da vi kom hjem fra stranden, så vidste ikke helt om jeg ville med derud. Men så fik Micky overtalt mig, og jeg det er jeg SÅ glad for. Sådan en dejlig oplevelse! Jeg skal både giftes der og bo der!!! Fuck havudsigt… Nu vil jeg bare have en kæmpe vingård, haha 😉

IMG_1239

 

IMG_1259

IMG_1262 IMG_1298 IMG_8538 IMG_8542 IMG_8545

Lapoint arrangerer surfture til deres forskellige camps rundt omkring i verden. Vi er på den camp der hedder Moinho i Portugal. Der er også to andre camps her i Portugal. En der hedder Lizandro og en der hedder Villa NovaVia Lapoint kan man komme på en surf skole hverdag og lære hvordan man gør. Det tager ca. to timer og så bestemmer man selv derefter hvad man vil. Jeg havde ikke regnet med at det var så sjovt at prøve. Og havde da slet ikke regnet med at komme op på brættet første dag!! Hver morgen er der morgenmad for alle i huset. Vi bor ca. 16 mennesker i vores hus lige nu. Om aftenen bliver der lavet aftensmad hvis man ønsker at spise med. Man kan også vælge selv at tage ned og spise i byen eller andet. De laver også en velkomsmiddag dagen efter ankomst. Det var der bla. mandag aften hvor de også havde sørget for sangria. Hvis i er interesseret i at komme på en virkelig sjov surfcamp med Lapoint så kan i læse meget mere om Lapoint HERINDE.

Til Blog 4,1 Til Blog 5 Til Blog 9,1Anne Take-Off - SERIE

   

1 kommentar

  • Karina

    Hvor ser det bare sjovt ud! Det gad jeg godt! Kunne godt bruge noget sol og varme!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sangria hele natten!