Fat girl produkter!

Hvad skulle jeg gøre uden Rapunzel!

Jeg føler mig faktisk lidt som rapunzel når jeg har rapunzelofsweden hår på 😉 Jeg kan lave de mest fantastiske smukke krølle med deres hår. Og så synes jeg bare rent personligt at langt hår med krøller er det absolut smukkeste og det kan pifte et hvert outfit op. Især sådan en som mig, når jeg nærmest kun går med sort tøj, haha. Jeg synes faktisk det er rigtig dejligt at clips extensions eksistere, for os som har kort hår. Eller kort og kort.. Mit er faktisk ved at blive ok langt. Jeg vil skyde på mit hår har den længde jeg gerne vil have til sommer igen. Jeg ved det bliver ventetiden værd, for jeg elsker langt hår! Men indtil videre bruger jeg med glæde rapunzelofsweden extensions til at få mit lange hår. Find dine extensions som passer bedst til din hårfarve herinde: www.rapunzelofsweden.dk

Fotografi den 20-01-14 kl. 14.52 #4 Fotografi den 20-01-14 kl. 14.55 #3 Fotografi den 20-01-14 kl. 14.55 #4 Fotografi den 20-01-14 kl. 14.56 #5

   

7 kommentarer

 • Line

  Hvilket krøllejern bruger du??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er lige ved at klikke noget hjem, men hvad bruger du rapunzel original eller europæisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anne

  Er selv stor fan af rapunzel, det er så lækker kvalitet.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke farvekoder du har i? 🙂

  Ha’ en god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anne! Hvordan vidste du, hvilke farver du skulle have, så det ville matche dit eget hår? Og hvilke har du i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hej Anne,
  Det ser rigtig godt ud;)
  Hvad er det præcis for nogle du køber? Er de glatte og så krøller du dem selv eller hvordan?
  Og hvor meget har du i?
  Og kan du vise hvor/hvordan du sætter det på?
  På forhånd tak;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dinah

  Hej Anne.

  Jeg vil også gerne vide hvilken farve eller farver du har i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fat girl produkter!