ÅRH NEJ // Mere tøj.

Permanent hårfjerning!!!

Grund til de mange udråbstegn er simpelthen fordi en af mine drømme er ved at gå i opfyldelse. Jer der har fulgt min blog længe, ved at jeg har seriøst slemme hår på benene. Og har længe gået og tænkt på at få dem fjernet permanent, så jeg ikke skulle bruge tid på det mere. Og nu sker det endelig!! Aldrig mere hår under armene eller på benene. Nøj, hvor bliver det altså bare rart. Jeg får dem fjernet inde ved www.klinikrude.dk

Jeg skal have 5-6 behandlinger før mine hår er fjernet helt. Og så er der nogle måneders mellemrum til man må få den næste. Så der kommer til at gå et stykke tid før de forsvinder helt. Men det bliver helt sikkert ventetiden værd! Du kan læse mere om behandlingen HERINDE. Det gjorde en smule ondt at få dem fjernet da hårsækkene jo bliver brændt. Så det var lidt nervepirrerende i starten, men jeg vænnede mig hurtigt til det og til sidst sad jeg bare på mobilen og “glemte” nærmest jeg fik det gjort. Der var selvfølgelig nogle steder der gjorde mere ondt, hvor jeg liiiiige måtte bide tænderne sammen. Men når jeg tænker på at jeg bliver fri for hår, så er det altså smerten værd.

IMG_0473 IMG_0476

   

11 kommentarer

 • Sm

  Hej Anne 🙂 lav endelig et indlæg når du har fået alle behandlingerne. Overvejer det selv under armene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Ja selvfølgelig 🙂 Der går desværre nok liiiige et års tid, da der skal være 2-3 måneders mellemrum fra hver behandling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Må man stadig godt barbere ben imellem behandlingerne??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad koster sådan noget Anne? Har selv overvejet det nemlig, da jeg også bøvler med stærk hårvækst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne! 🙂
  Altså, forsvinder hårene fuldstændigt? 100%? Kommer aldrig mere tilbage eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  Hejsa 🙂 jeg håber de har husket at være ærlige med at det måske ikke holder og at alle hårene kan komme tilbage igen.
  Kender 2 der brugte en formue for ingen verdens nytte.
  Min mor har samme problem og ringede rundt til hospitaler og klinikker og fik da flere til at indrømme at det altså rigtig ofte kommer tilbage det hele igen efter noget tid.

  Ville lige gøre dig opmærksom på det, så du ik blir skuffet, hvis det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Anne, dejligt for dig at du skal have fjernet hår permanent – jeg har selv fået det gjort for ca. 8 år siden og er så glad for det. Det sagt, så kan du altså ikke forvente at blive totalt hårfri – der vil stadig være dun og dukke hår op hist og her som ikke er blevet fjernet. Jeg fik selv 6 behandlinger og vil sige at ca. 75% af mine hår under armene er væk, men på benene er det kun omkring 50%. (Jeg kunne selvfølgelig bare få nogle flere behandlinger) Bare så du ikke bliver skuffet hvis ikke alle hårene er væk efter de 5-6 behandlinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • da jeg også bøvler med stærk hårvækst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Anne . Har selv haft meget stærke overvejelser om permanent hår fjerning men har været meget
  Forvirret på det punkt da jeg er blevet snydt flere gang af skønhedsbehandling og har betalt flere tusind kr på noget fup har læst den artikel som om handler skønhedsbehandling og permanent hår fjerning http://www.dr.dk/DR1/kontant/2006/01/17155431.htm

  Hilsen ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida, nu er Kontant altså også nogen gange lidt unødvendigt hårde. Og som sagt, så har jeg selv fået fjernet hår ‘permanent’ og her 8 år efter er effekten altså rigtig god!

  – Christina // http://www.fashionarena.net

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRH NEJ // Mere tøj.