Enkelt og stilrent.

Træning med Nelly!

Efter jeg er kommet godt i gang med træning igen, så kigger jeg virkelig meget på træningstøj. Jeg tager mig selv i at gå direkte til træningstøjet når jeg kommer ind på en side. Og hvis der ikke er træningstøj, så lukker jeg siden ned. Jeg har fundet noget træningstøj på Nellys hjemmeside, til nogle virkelig fine priser. Jeg har nemlig fundet træningstøj der er sat ned. Du kan spare helt op til 51%!

collagesdsd
1) grå top med lyserød HER. 2) sort med grå HER. 3) rød top HER. 4) sort top HER.

Jeg synes faktisk det kunne være ret sejt at træne med lyserøde trænings bukser. Som dem i kan se nedenfor. Jeg træner næsten altid i sorte træningsbukser. Måske fordi det er mest praktisk. Men jeg forstiller mig at det ville være ret fint med et par lyserøde bukser og en sort top. Du kan finde de flotte lyserøde træningsbukser HER.
collagesdsds
Det er altid rart at have flere forskellige sports bh’er så der er lidt at vælge imellem alt efter hvilket træningstøj man tager på. (ja sådan noget tænker jeg altså over) 😉 Jeg synes virkelig ikke det er kønt hvis man kan se sådan to gule stropper fra trænings bh’en til en grøn trænings top fx. Det bliver nød til at passe lidt sammen jo. Det er faktisk også det eneste jeg er sådan lidt fanatisk med. For jeg træner stort set altid uden make-up og håret er bare lige slynget op i en hestehale. Jeg synes det er rarest at træne uden make-up, så huden kan ånde lidt. Jeg har valgt to slags trænings bh’er – en flot lilla farvede bh og en helt sort. Man skal have en sort. Det er et must! Sort trænings bh HER. Lilla sports bh HER.

collagesdsdsds

Sponsoreret indlæg.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Enkelt og stilrent.