Møde & fødselsdag.

Dagens hår inspiration!

Man ser tit Vanessa Hudgens lege med sit hår. Så har hun kort hår, så har hun langt hår, og så rødt, brunt, eller lyst hår. Går ud fra hun er ligesom mig på det punkt. Jeg bliver så hurtig træt af mit hår. Det næste der skal ske med mit hår er en klipning. Det trænger det til! Vanessa Hudgens er dog lidt mere modig end jeg er.. Jeg synes faktisk det røde hår klæder hende rigtig godt. Jeg er vild med det!

1413948139884_Image_galleryImage_Vanessa_Hudgens_holds_on_ 1413948230760_Image_galleryImage_New_York_NY_Vanessa_Hudge 1413948253536_Image_galleryImage_Vanessa_Hudgens_holds_on_

   

1 kommentar

  • Ll

    Prøver st få denne til at køre rigtig godt med daglige post og inspiration!! Instagram.com/styleeinspiration eller @styleeinspiration. Gå ind og følg! Og send budskabet videre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møde & fødselsdag.