Nyder min champagne.

Fredags træning!

Er lige blevet færdig med dagens træning. Hold nu op, hvor var det svært at komme ud af døren i dag og afsted. Når jeg får det sådan at jeg bare IKKE gider at træne, så siger jeg bare til mig selv: “Anne du tager bare en halv times løbetur”. Enten i naturen eller i fitness. Det virker hver gang for mig. Og som regel bliver det faktisk til en time-halvanden time ekstra, fordi at jeg ikke kan stoppe når først er i gang.

day10-1024x1024

Det blev rent faktisk til mere end en halv time i dag. Lidt over en time blev det til. 45 minutter på løbebåndet, og resten af tiden blev til styrketræning. Jeg har forresten slet ikke fortalt at jeg skal træne med Cecilie Lind på mandag. Årh, det er så lang tid siden jeg har set hende. Glæder mig helt vildt til at hun skal piske mig. OG så har jeg en helt masse ting jeg skal have fortalt hende. Vi er vel piger 😉 Nu vil jeg smutte i bad, og gøre mig klar til at mødes med Micky, Mickys mor, og Mickys stedfar. Vi skal ud og have lidt vin og tapas tror jeg det er. Jeg regner ikke med at skulle drikke i aften, så jeg nøjes med lidt tapas. LIDT!!! Ingen grund til at ødelægge en god træning med masser af mad og alkohol, haha.

IMG_1563 IMG_1570 IMG_1571

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder min champagne.