HOLD NU!!!!

Gone girl..

Var inde og se Gone girl i biografen igår.. Eller som den hedder på dansk: kvinden der forsvandt. Egentlig gider jeg ikke se sådan nogle film, da jeg er en af dem der ikke kan sove hvis jeg ser noget der bare er LIDT uhyggeligt. Det kan jeg dog godt med denne her! Det var en virkelig god film, men også virkelig syg. Man sidder og små griner lidt indimellem fordi der er nogle handlinger deri, som bare er for sindssyge. Altså man sidder og tænker “okay, du skal seriøst indlægges på den lukkede”. Jeg gider ikke skrive så meget mere om den, da jeg er bange for at afsløre noget. Men jeg kan varmt anbefale at man tager ind og ser den. Så hvis du er en af dem der også er bange for thrillere, gysere osv. Så fat mod.. Denne her er ikke uhyggelig synes jeg. Og det kommer altså fra pigen som er bange for alt!

gone-girl-is-here

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD NU!!!!