Stilet mor!!!

Ny hårfarve // Miss Glossy

Dem med de skarpe øjne har måske set at jeg har fået farvet mit hår lidt mørkere. Det er altid sådan at jeg om sommeren vil have lyst hår og om vinteren vil jeg have lidt mørkere hår. Så jeg har været så heldig at være i samarbejde med L’Oréal har jeg valgt et hårfarve  jeg syntes passede bedst til mig. Jeg ville bare have det en lille smule mørkere. Og det er det blevet. Jeg synes faktisk resultatet er blevet rigtig godt. Jeg er meget tilfreds! Der er en masse forskellige hårfarver at vælge imellem alt efter hvilken hårfarve du har, og hvilken hårfarve du vil have. Du kan finde mere herinde.

collagewrwerw

Jeg har valgt den hårfarve der hedder 700 Blonde. Deres hårfarver kan holde i 7-8 uger. Der er en MEGA fed konkurrence i gang HERINDE. Jeg skriver mere om den imorgen. Nu vil jeg tage ud og surfe. God dag derude!

Fotografi den 02-10-14 kl. 14.20 #2 Fotografi den 02-10-14 kl. 14.20 #4

Sponsoreret indlæg.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilet mor!!!