Dagens hår inspiration!

Sex med din ipad.. Var det noget?

Ej nej nej.. Jeg døde af grin da jeg det her!! Det var en svensk blogger der havde skrevet om den og blev nødt til at vise jer den. Jeg får nogle vild ubehagelige billeder i mit hoved af hvordan denne her bliver brugt, haha!

1048268-7-1414609936149

Amen altså, kom nu ind i kampen.. Jeg vil ikke en gang skrive om hvordan den her bliver brugt, da jeg også tænker det er rimelig indlysende. OVERVEJ LIGE AT KOMME HJEM OG SE SIN KÆRESTE SIDDE OG BRUGE DEN HER!!!! Hvis nogle af jer skulle være interesseret i at vide hvor sådan en frækkert kan købes så, så søger i simpelthen bare på Fleshlight Launchpad Tablet på google 😉

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens hår inspiration!