Gone girl..

Vores indre stripper skal ud!

Så piger! Vores alle sammens indre stripper skal ud.. Ville have skrevet vores indre Julia Roberts, men i og med hun spiller en prostitueret, tænkte jeg det ville være lidt upassende 😉 Jeg er på udkig efter en par fede “over knæet støvler” som jeg kan have på både til hverdag og i byen. Jeg har endnu ikke fundet nogle som jeg virkelig kan lide.. Lige præcis med sådan nogle støvler, skal man passe liiiidt på. De er jo lidt vovede, så i følge mig skal det selvfølgelig ikke være et par i lak. Det er jo så forkert på alle båder. Dem jeg er på udkig efter skal enten være i læder eller ruskind. Ruskind er jeg lidt mere til, men de helt rigtige støvler er virkelig svære at finde. Jeg bloggede for noget tid siden om dem i kan se nedenfor. Og det er LIGE PRÆCIS sådan nogle jeg vil have. Hvorfor jeg ikke købte dem den gang aner jeg ikke. De er desværre udsolgt nu. Men de har lige præcis det rette look!

428552-0014_2

Kylie Jenner blev for et par dage siden set i Los Angeles iført det mest stilede sæt tøj. Jeg er så vild med det! Og hun rocker jo fuldstændig de støvler. Jeg skal have sådan et par i mit liv!!! Hvis i ser nogle fede “over knæet støvler”, så del endelig med os andre.

1414328894861_Image_galleryImage_Calabasas_CA_Kylie_Jenner collage

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gone girl..