Sony Xperia Z3 Compact!

En aften ude i det spanske..

Micky og jeg har handlet meget ind, så vi ikke skal bruge en masse penge på at spise ude. Selvom alting bare er enormt billigt her. En burger koster 30 kr!!!! Ja, det kan man sgu ikke få mange burgere for i DK.. Ved ikke en gang hvad man kan få for 30 kr. når man er ude i danmark. Ikke en gang en kop kaffe!! Måske et glas vand?? Anyways… Igår var vi ude at spise et rigtig hyggeligt sted.. Om dagen er her så varmt, men så snart solen går ned så er det altså med stor jakke og halstørklæde.
Jeg ikke haft make-up på hernede endnu. Jeg tænker at en uge uden make-up vil min hud sætte pris på. Så jeg fugter den bare en helt masse med mine yndlings produkter fra pHformula. Som jeg har fået af Lillian (min hud dame) ude fra TakeCare i Hellerup.

IMG_2483

Den voksne med et glas rødvin og mig med en cola og sugerør selvfølgelig. Tænker at jeg må være den eneste 23 årige der stadig spørg efter sugerør… Det er bare så meget mere behageligt at drikke af!!

IMG_2490

   

7 kommentarer

 • Det er du ikke (er dog “kun” 22). Jeg spørg også om sugerør ved cola og andre syrelige drikke, men det er fordi at så skader jeg tænderne mindre. Fik jeg atvide fra tandlægen da jeg havde bøjle på og den vane har jeg ikke lige kunnet ligge siden bøjlen røg af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Haha jeg er 27 og spøger også stadig om jeg kan få et sugerør..!!
  Bliver jeg aldrig for gammel til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Jeg er 25 og jeg bruger altid sugerør når jeg drikker, alt andet end vand. Det skåner trods alt tænderne lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Det er du absolut ikke 🙂 Er 23 om 6 mdr og jeg spørger også efter sugerør, det er somom det smager meget bedre. og så er det heller ikke så koldt for tænderne 😀 Det er lige som kold kakao, det smager meget bedre hvis man “drikker” det med en stor ske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Hej Anne.
  Min kæreste og jeg var i Malaga i sommers og spise på den lækreste lokale tapasbar ved navn “El Tapeo de Cervantes”. Det er et meget småt sted med plads til omkring 30 mennesker, så det er en god idé at bestille bord hjemmefra, da der var fyldt 5 min. efter de åbnede. Kan helt klart anbefales!! Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er overhovedet ikke den eneste der stadigvæk spørger efter sugerør, jeg gør også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sony Xperia Z3 Compact!