Dagens hår inspiration!

Vind gavekort til botox, restylane etc.

Jeg har glædet mig til at kunne dele denne dejlige konkurrence med jer!!! Du kan nemlig vinde et gavekort på 3000 kr. til www.regenclinic.dk Så hvis du går og tænker over nogle ting du rigtig godt vil have lavet. Så er dette den perfekte mulighed. Du kan blandt andet få lavet restylane, så du får større og mere fyldige læber. Læs mere herinde. Du kan få permanent hårfjerning med laser, så du aldrig mere skal tænke på at barbere dig! Læs mere herinde. Du kan også få en effektiv behandling mod appelsinhud.. Læs mere herinde. Der er så mange fantastiske ting du kan få lavet. For at deltage i konkurrencen skal i skrive jeres fulde navn og mail adresse i en kommentar under dette indlæg. OG i skal gå ind og synes godt deres side HER.

Hvis du ikke er en af de heldige der vinder, så fat mod!!! Du kan nemlig stadig få 20% på alle behandlinger, hvis du blot skriver mit navn i en kommentar når du bestiller tid til en behandling. HELD OG LYKKE SMUKKE PIGER!!!

Botox

   

398 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens hår inspiration!