Negle mission!

Malaga! Så er vi her.

Nu er vi kommet til Malaga. Ned til det sted hvor jeg har haft de største glæder i mit liv. Min familie og jeg kom altid her, da jeg mindre. Jeg kunne ikke lade være med at få tåre øjenene da vi ankom til huset pga. så mange gode minder jeg har haft her med min familie. Det var både glædes tåre og triste tåre! Glædes tåre over at være tilbage, og triste tåre over min mor ikke er her mere. Her er absolut intet at lave, men jeg elsker det!

Jeg kommer desværre ikke til at lave så mange indlæg de næste dage, da vi ikke har noget forbindelse i huset. Medmindre vi går hen på den lokale cafe og sidder. Det er selvfølgelig lidt træls, men på den anden side også dejligt ikke at være afhængig af alt teknologien.

IMG_9124

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Negle mission!