SVEDER SOM ET ......

MINE YNDLINGS SANGE.

Haha jeg kunne simpelthen ikke vælge en top 10, så det blev altså til 23! Og dette er mine absolut yndlings sange. Jeg bygger det på de sange jeg har lyttet allermest til gennem tiden, og som jeg stadig kan høre på repeat! Jeg har faktisk tit tænkt på at jeg skulle huske at dele mine yndlings sange med jer. Jeg synes selv det er ret fedt når andre deler noget musik de kan lide, så man kan få lidt nyt inspirerende musik. Det er egentlig ret sjovt så “lidt” musik jeg hører. Jeg hører det selvfølgelig når jeg træner. Og indimellem når jeg er herhjemme eller hvis jeg er i bad. Men ellers kan jeg godt lide at høre hvad der forgår omkring mig. Fx. når jeg cykler, eller er ude og gå. Jeg kan ikke lide at jeg ikke kan høre om der er nogle bag ved mig, eller hvis jeg cykler og ikke kan høre hvis der kommer en bil. Jeg synes det er enormt rart at vide hvad der forgår omkring en. Micky falder tit i søvn med musik i ørerne. Altså det kan jeg bare SLET IKKE!!! Så dør jeg da af skræk over ikke at kunne høre om der kommer nogle ind af vores dør, haha!
Anyways.. Mine yndlings sange er egentlig nogle ret gamle sange. Det er sange jeg har hørt i flere år og her snakker vi altså ikke kun de der 3-4 år. Men 7-8 år og ældre endda. Håber i kan bruge det til noget.

Tupac – change. Tupac – Ghetto gospel. Lucie Silvas – What you’re made of. Keri Hilson – Knock you down. Keri Hilson – Energy. Artists stand up to cancer – Just stand up. Jessie J – Nobodys perfect. Nancy Ajram – Yay. Frankie J – Don’t wanna try. Whitney Houston – My love is your love. Stacie Orrico – I’m not missing you. Mandy Moore – Cry. Mandy Moore – Only hope. Jessica Simpson – With you. Tinchy Stryder – Never leave you. Mutya Buena – Real girl. TLC – No scrubs. Craig David feat Kano – This is the girl. Selena Gomez – The heart wants what it wants. Sasha – If you believe. Pia mia feat austin mahone – fill me in. Jojo – ‘Marvin’s room (can’t do better) Sweetbox – everything’s gonna be alright.

Fotografi den 29-11-14 kl. 11.54

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVEDER SOM ET ......