Rødt hår??

Sådan ser mit hår ud!

Det ville være løgn hvis jeg sagde at jeg ikke går op i mit hår.. Okay, jeg ved godt det er noget alle piger gør. Men de sidste to år har jeg været på en mission. Nemlig at få mit hår naturligt langt. Og da min veninde Mie tog dette billede af mig opdagede jeg at der rent faktisk er ved at ske noget. Selvom jeg stadig arbejder på at det skal blive meget længere synes jeg altså der er sket en del. På det tidspunkt havde jeg ikke fået det klippet, men det har jeg nu, da mine spidser virkelig trængte! Jeg har i to år hadet mit hår, og har stort set haft det sat op hverdag.. Udover når jeg tog mine klips extensions i. Men nu er jeg begyndt at elske mit hår igen… Yaaaay! Tålmodighed betaler sig!

IMG_2316

   

2 kommentarer

 • Matilde

  Super godt billede og lækkert hår 🙂 hvor er hatten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tog den smarte beslutning, troede jeg, for mange år siden at klippe mig korthåret. Jeg har ligesom dig kæmpet og kæmpet for at få mine lange lokker frem igen, godt nok ikke så langt som dit, men det er da på vej 😀
  Smukt billede af smukke dig.
  Kh. Louise
  http://www.watchfelt.dk – Et smukt ur, til smukke de damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødt hår??