MIN MORGENMAD.

SVEDER SOM ET ……

Micky prøvede liiiiige at lokke mig med ud og spise i dag, men jeg sagde NEJ!!! Jeg lukker mig selv inde det næste stykke tid.. Jeg er gået i skarp træning, og bliver nødt til at fokusere. Så ikke noget med at lokke mig med ud til noget som helst. Det kan folk godt glemme! 😉 En time på løbebåndet, og ca. 40 minutters styrketræning. På løbebåndet har jeg fundet ud af hvad fungere bedst for mig. Det er at gå 10 minutter med en stigning på 15 (det vil sige op af bakke) og 10 minutters løb. I dag startede jeg dog ud med at gå med en stigning på 15 i 20 minutter. Og de sidste 10 minutter slutter jeg af med at løbe med en stigning på 10, 30 sekunder af gangen. Det er seriøst hårdt!!!

IMG_2907 IMG_2914

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MORGENMAD.