Typen der elsker mad...

Aldrig mere hår på benene!

Så blev det tid til min anden omgang med permanent hårfjerning. I forstår ikke hvor meget jeg glæder mig til at mine ben plus armhuler bliver helt hår fri! Jeg kunne allerede se en forskel fra første behandling. Det skal lige siges at mine hår på benene vokser ud en time efter jeg har barberet dem. (overdrivelse fremmer forståelsen) 😉 Men efter første behandling kunne jeg allerede se en forskel ved at mange af mine hår slet ikke voksede ud igen. Plus dem der kom ud synes jeg virkede lysere og tyndere. Men så for ca. en måned siden begyndte mine hår at vokse ud igen, som de altid har gjort. Men det siger klinik rude er helt normalt. Nu kan jeg bare ikke vente til at mine hår er helt helt helt væk!! Det bliver så fantastisk ikke at skulle bruge tid på det.

I kan læse meget mere om permanent hårfjerning HERINDE.

collagesds

 

   

12 kommentarer

 • Minna

  Gør det ondt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg synes ikke det gør ondt, men man kan godt mærke det. Det er jo ens hår der bliver brændt. Men smerten er ikke værre end at jeg kan ligge med min mobil fremme og kigge på den imens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  De priser der står derinde, er det pr. Gang eller for alle behandlinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det ser jo fantastisk ud! Det ville jeg godt nok også gerne give mig selv i gave engang. Skønt aldrig at skulle tænke på det mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Wow hvor er det vildt man kan få sådan noget nu om dage!!! Mine hår på både arme og ben vokser også ud efter en time, og det er så irriterende når man skal have en kjole på om sommeren eller bare skal i byen, men skal jo næsten barbere sine ben og armhuler 1 time inden man skal afsted. Hvis jeg dog bare havde pengene til det og boede tættere på københavn så ville jeg gøre det med det samme!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sm

  Ok ok et sært spørgsmål, men kan man også gøre det på misser? Det kunne være rart ikke at skulle tænke på hår der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ved du om det koster 2200.- pr gang eller for de 6-8 gange tilsammen?

  (de råder til at man får det gjort 6-8 gange.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad har du måttet slippe for dine behandlinger?? 🙂 er de 2.200 for alle 6-8 behandlinger af ben eller er det pr. behandling??
  Jeg har døjer heldigvis ikke selv med kraftig hårvækst, da jeg er typisk skandinaver, men det ville da være rart ikke at skulle barbere ben igen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne!
  Jeg har læst, at sådan en behandling kun holder i to år, og så tænker jeg, at det er mange penge at bruge hvert andet år.
  Passer det at det er for altid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil dog sige, at efter 1 års tid, så er alle hårene altså mere eller mindre tilbage igen. Det har i hvert fald været tilfældet for mig. Så jeg vil tro, at man løbende skal have “vedligeholdelses”-behandlinger, hvilket jeg ikke har gjort. Det kan selvfølgelig være forskelligt, men det var bare inden du forventede, at hårene forsvandt for evigt og altid 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Derya

  Hej Anne,
  Hvor er det henne du har fået det fjernet? <3
  Adresse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Typen der elsker mad...