Aldrig mere hår på benene!

Den perfekte julegave!

Hvis du er lidt sent ude med julegaver, så har jeg den perfekte gave som du kan give! Den er så fin og så koster den ingenting. Eller jo det gør den.. Men ikke så meget! I ved jo godt jeg er vild med ordsproget “overdrivelse fremmer forståelsen” 😀 Jeg synes jakken er så fin pga. dens mange detaljer. Og så synes jeg det er skønt at den går op i halsen, så man ikke behøver halstørklæde. For jeg er virkelig ikke god med halstørklæde! Jakken koster kun 249 kr. I kan finde den HERINDE.
efter_rsjakke_pu-detaljer4_1024x1024_297bee6b-7734-46b1-9680-67ae3c34a598_1024x1024

Er den ikke bare lækker? Jeg er vild med at det ligner den er lag på lag og den detalje med det sorte læder. Med en tyk trøjen indenunder, ville den være fin til denne årstid og til sommer ville den være god til de lune sommeraftner. Nedenfor kan i se flere billeder af jakken. Den fåes både i mørkeblå og i grå HERINDE.

efter_rsjakke_pu-detaljer5_1024x1024
Sponsoreret indlæg.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig mere hår på benene!