MANDAGS INSPIRATION!

Jule/nytårs negle!

Jeg er lige kommet hjem fra Hellerup, hvor jeg har været ude og fået lavet negle ved TakeCare. Jeg var så glad for mine røde negle som i kan se HER. Jeg overvejede virkelig om jeg skulle få lavet den samme farve igen, men på den anden side er det også sjovt at få lavet noget nyt. Så jeg besluttede mig for at få lavet en farve som både ville passe til juleaften og til nytårsaften. Og jeg synes resultatet er blevet så godt! De er rå, men samtidig piget. Som sagt får jeg dem lavet ude i takecare i Hellerup. Adresse: Hellerup Park Hotel. Strandvejen 203, 2900. Tlf: +45 3956 0800

IMG_3595 IMG_3598

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGS INSPIRATION!