Nu fryser jeg ikke mere!

Kendall eller Kylie jenner???

Jeg har altid synes Kendall Jenner var den smukkeste af de to. Men jeg synes helt klart at Kylie Jenner er den sejeste af de to. Altså rent stilmæssigt hælder jeg meget mere til Kylies side. Kendalls stil siger mig ikke så meget. Jeg synes hun er lidt halv kedelig at se på. (okay, jeg skal overhovedet ikke snakke) men synes sgu bare Kylie er mere spændende at se på. Men de er jo også to vidt forskellige personer, og det er netop derfor jeg elsker alle de søskende. Men hold nu op, alle de piger er fantastiske at se på, på hver deres måde. Som Kanye synger om Kim Kardashian.. “You could look at Kylie, Kendall, Kourtney and Khloe. All your Mama ever made was trophies, right”. Btw.. En virkelig god sang!

collagedfdf

Kendall Jenner på billederne øverst og Kylie Jenner på de tre billeder nedenfor. Der er ingen tvivl om Kylie er meget mere rockede og flippede at se på. Hvorimod Kendall er mere “sød pige” agtig. 

collagesdsd

Forskellen på Kylie og Kendall Jenner nedenfor. Jeg ser Kylie som den lidt mere “sexede” pige og en der gerne vil skille sig ud og være anderledes end hendes søster og alle andre for den sags skyld. Kendall er jo en super model, og jeg tror ikke hun som sådan har brug for at skille sig ud på samme måde som Kylie gør og vil. Men igen, så elsker jeg at de er så forskellige og alligevel er hinandens bedste veninder. Jeg vil have piger, når jeg får børn!!

collagesdsddfd

   

7 kommentarer

 • Mathilde

  Da pigerne startede med at optræde i KUWTK syntes jeg Kendall var den flotteste, men jeg må indrømme at jeg hurtigt blev træt af at kigge på hende. Hun lyder heller ikke just intelligent og for mig bliver hun meget den der “kedelige supermodel” hvor Kylie virkelig har haft godt af at opleve at skulle kæmpe for at blive set og få samme succes. Kendall passer jo godt til nutidens idealer, men Kylie er så meget sejere, og jeg tror egentlig de fleste mennesker har det på den måde.

  Så helt sikkert Kylie her fra! Hun er SÅ smuk og sexet, og hun har den lækreste stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den sang du skriver om, hvad hedder den? Jeg bliver nød til at lytte til den, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Olsen

  Hvis jeg skulle vælge imellem de to så må det blive Kendall, jeg synes dog at kourtney har den bedste stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i starten var Kendall pænest synes jeg, men nu synes jeg at Kylie er mega flot! de er flot på hver deres måder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Kendall er kedelig… Kylie er langt sejere.
  Hvor ser I de nye afsnit online? Er lidt nervøs for at få virus på computeren eller blive taget i r….:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  Team Kendall;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu fryser jeg ikke mere!