Søskende kærlighed!

TILBAGE!

Nu går den ikke længere.. Jeg skal tilbage til Kbh i dag. Igår tog jeg hjem til min veninde Julie og hendes to børn, sammen med tre andre veninder. Det var ren hygge med lidt slik (sssssshhh) og bezzerwizzer. Noget i mig vil gerne tilbage til Århus i dag, og noget af mig vil ikke. Sådan er det altid. Nok fordi jeg føler jeg har to hjem.. Mon jeg nogensinde flytter tilbage til Århus? Det vil tiden vise..

IMG_3717

Jeg var selvfølgelig henne ved verdens bedste sandwich cafe og få VERDENS BEDSTE sandwich!!! Min mund dør lidt hver gang jeg sætter tænderne i en.. ÅRH, hvor er det godt! Jeg skal også derhen i dag og have en sandwich med til turen. Altså det bliver jeg jo nødt til. Hvis i endnu ikke har smagt deres sandwich endnu, så er adressen: Vesterbro Torv nr. 8. 8000 Århus. Sandwich cafen hedder: FFOOD!

IMG_3708 IMG_3710

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende kærlighed!