Træning & sund mad.

Tirsdag inspiration!

Jeg kan egentlig ikke lige huske hvordan jeg kom i tanke om hende, men det endte i hvert fald med at jeg sad og kiggede en masse billeder igennem af hende. Lyder det perverst? Pamela Anderson var jo så smuk som ung, og er det faktisk stadig. Hun holder sig simpelthen så godt! Men jeg ved også at hun går meget op i træning og sund mad. Og så mener jeg at have læst at hun er veganer. Hun er i hvert fald god trænings inspiration for mig, nu hvor jeg snart skal ned og give den gas i fitness!

Hollywood All-Stars Charity Baseball Game - August 22, 1992 tumblr_m9w7fhoPK91r06q46o1_500 young_pamela_anderson_60

   

3 kommentarer

 • Louise

  Woow de ben, så flotte og brune 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tror nu også der er en del plastik og botox involveret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hun er veganer og går super meget op i dyrevelfærd og arbejder meget for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning & sund mad.