Sund morgenmad.

Hjemme træning = bedste træning.

Igår aftes lavede jeg noget hjemmetræning. Det gjorde jeg faktisk meget en gang. Så nu var det på tide at prøve igen. Og jeg er ret vild med det! Nogle ville måske tænke “arrrh, man kan da ikke komme til at svede af det”. Altså nej, min sports bh er ikke gennemblødt, men svedte det gjorde jeg. Det ses tydeligt på bh’en. Tænker at hvis man løber en tur hvor man virkelig får pulsen op, og så direkte hjem og lave disse øvelser, så har man da fået sig en god gang træning!
Jeg er ret vild med videoen i kan se længere nede. Til dem der har fulgt med længe, så kan i se at det er en video jeg har postet før. Men det er fordi jeg virkelig synes den er effektiv. Hun er lidt irriterende hende i videoen, men altså herre gud. Hun får mig til at svede!!!
Hvis i sidder derude og har nogle gode videoer i vil dele, så skriv dem gerne i kommentarfeltet. Så skal jeg da liiiige tjekke dem ud!

Fotografi den 10-01-15 kl. 21.36 #3 Fotografi den 10-01-15 kl. 21.38

Videoen nedenfor er den jeg træner til. Jeg synes den er virkelig god, fordi de laver alle øvelserne sammen med en. Jeg tjekkede en video ud tidligere hvor hun bare viste de forskellige øvelser en gang og bum det var det. Synes det er lidt sjovere at øvelserne bliver lavet sammen med en. Næste gang vil jeg prøve at løbe en tur inden, og så direkte hjem og lave øvelserne efter. Kan kun være godt!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund morgenmad.